hemma hos...

... Någon random sådära :P

nej men vi tittar på film men jag sitter vid datorn inne på hans rum.. inge intressant film typ tror jag sett den lite innan eller inte vet jag, men jag satte mig i hans rum & leker deppmode... Eller igentligen är jag inte depp men jag känner inte för att titta på film, tyvärr.... Men vi ses :)

på klädd, frukost... nu smink!

magen e helt okej, fick på mig kläder, & nu e det bara & sminka sig.. sen dra till skolan,  hur svårt kan dethär vara ? :) Let´s see

Bye!

dance like no one watching you

2 februari, längtar :)

My bestman



Helt galen snubbe som är så total freakad så det inte finns bättre eller ballare! Jag verkligen dör för dig din cooling, du e så jävla bäst & så jävla grym!


Puss på pannan Cheezeballzzz!♥

- 31 januari

Godmorgon fan! Älskar att kunna säga godmorgon & spendera min tid innan man drar till skolan, jag hatar att bli uppjagad & mest av allt hatar jag nog stress... Så nu sa jag det godmorgon & det är tidigt på morgonen.

Igår drog jag & kolla på bio med världens finaste Selina, filmen var sjukt bra & så värt att se!

Jag har nyss vaknat upp men antar att Selina (bästavän) ligger & sover, jävla sömntuta.... Haha, nu kan jag säga det till henne, det brukar annars vara tvärtom men jag ska bli bäst på att vakna på morgonen (?) (försöka e annars ett bättre ord)


(En helt underbar bild på snyggingen)

BIO

Bio med finaste Selina♥, vi ska se denna kl 18.00



s e l i n a

Selina ska förmodligen slagga hos mig imorgon, vi får se hur det blir med det faktiskt, men jag tror hon ska det iallafall, jag hoppas! Sen ska vi väl hitta på något men jag vet inte vad, vill träffa Kent & Gustav & Ludde ? Men Ludde lär jag inte träffas på ett tag för han e ju hos sin mormor tror jag. Så jag har faktiskt ingen aning hur det blir, inget planerat iaf...

Dock e mitt rum kaoz (Ludde style) Så måste städa rummet nu snart eller senare


love love love love love, all i talk about is love ?


27 januari

Soc möten e ju för härliga, lite komedi i det hela... (vissa fattar vad jag menar)

Men jag drog till skolan idag va med på musiken & idrotten, & bäst av allt träffa jag min Selina min lilla ängel! Sakna henne under typ hela dagen!


Vi e ju så grymma tillsammans, så jävla ballt!

BECAUSE IM FEELING LONLEY YOU KNOW IT'S TRUE


Time is running out and standing still

Måste ta mina egna vägar & mina val, nu är det på tiden 3 år & nu tror jag att jag vet vad jag ska ta för väg till en lycka...

Ska dra & kolla på hetingarna snart dom spelar ju så underbart dom 3 små smurfarna haha!

peace

dont be a dick


ip & frös arslet av oss

Jag & Selina (den keffa) drog ner till IP & gick in & ut där, fråga mig inte varför. Vi skulle försöka träffa Kent & Ludde, men det gick inte som planerat, stackars grabbzen dom var ute & träna ( fet jobbigt & kallt ) sen satt jag & Selina på planen & snacka ut sen drog jag en sväng med en polare & Selina snacka i tele (tror jag) Sen kom jag tillbaka vi gick & satte oss ute... ännu knäppare! Vi tog det lugnt & snacka om allt & inget.

Vi vände sedan hem till oss själva & jag sitter & lyssnar på musik & smsar ! YaY

hemma hos selina

åt nyss en skit god kycking gryta typ.. med makaroner, fyfan va tung den va Selina! Sitter & lyssnar på musik Selina fixar sina naglar eller vad hon nu gör. Vi ska kanske dra ut & kolla läget. Vi får se hur det blir, det e några som har träning så vi måste vänta på att de har slutat så vi kan slänga väg ett sms eller en pling.

Ska lyssna vidare på musik vi ses


(hitta ingen annan bild sorry)

so suger

Jag sitter i datasalen i plugget & arbetar med SO, eller egentligen sitter jag & är inne på facebook & bloggen. Ganska roligt, ska dra hem till Selina efter So, fast jag pallar inte gå ut i stormen, vet ni hur kallt det är... Minus grader... Usch.


Peace

selina sover här hos mig

Min lilla Pungkula ligger & halv sover bredvid mig, har ju en rätt stor säng (inte som hennes hihi) Men lilla Selina e skit trött fråga mig inte varför.

idag va vi i plugget kom försent sen ringde jag Kent & han kom till Sumpan som jag sa att han skulle göra för att träffas, jag & selina drar in till en grill & äter oss feta, jag älskar mat, det gör inte hon. Sen kom Kent & vi stog vid några lägenhet & gjorde inget. Drog hem till Selina & kolla på en film. Drog senare ut & ville ha med Ludde♥ fast han va hos sin mormor tror jag i Tensta.. Så det va ju tråkigt ! Vi drog ut & luffade & snacka ut om saker & ting, det va skönt. Sen så planerade vi dagarna lite grann.

Kent gick hem & Selina hängde med mig hem & ska sova hos mig ♥

OTROLIGT KUL, bloggar mera senare. Peace


                     S      E       L     I    N      A     ♥

Underbar helg

Sov hos Random snubben som sagt & en till awesome killpolare till honom. Vi hade kul & titta film & massa. Sen vakna vi & drog till donken idag & va ute mera. sen drog awesome snubben & vi titta på en till film sen drog jag & Selina till Sumpan med några, sedan hem till Selina & Sedan mötte vi upp några skit ungar ♥ Vi va ute & muppa runt & va vid Duvbo sen drog jag & Selina till skolan & kolla läget & snacka sen drog vi hem.

Nu sitter jag & bloggar, & skriver med Ponken! :D


- 23 januari

Slaggade hos Ludde & en annan skön snubbe & en brud & sen lilla jag vi har haft det helt okej, ska ner till donken snart hihi :)

Peace

tuggar mot rissne haha

Ska dra till Rissne nu & träffa hetingarna... :) Peace bloggar mera där eller ngt !


HARRE!

<3

Du e så jävla fin person, älskar dina ord via samtalet med luren. Har aldrig kännt så fin snubbe som dig. Du e så jävla söt, finaste snubben som jag träffat på. Skulle aldrig kunna släppa taget om en sån vacker person som dig (aldrig i livet) Dig ska man verkligen ta vara på, skiter i alla andra och en person du sagt att jag ska skita i. Och jag har verkligen skitit i den personen.

Jag orkar inte mer med någon som lallar, jag vill bara ha en otrolig stark närhet! Du e den bästa snubben jag mött på. Kanske e skumt att skriva om dig på datorn, men efter telefon samtalet kunde jag inte låta bli. Du e så underbar...

♥♥♥ Puss

random

sitter i rissne & tuggar, hur balt som helt.. Varför inte än att sitta fast i ett träd & tugga på cheezballs! THIHI

Home sweet home ?

Va ute med Selina i dag &  Va med några & Ludde typ.. Vi åt Luddes mammas hemlagade mat, det va gott hihi! Sen satt vi i hans rum & chilla & skratta åt videos.. haha, sen spela han el det va fett fint! Och fett gulligt ♥

Ska dra nu, sova eller ngt peace!

Hem till någon ludde sådära...

Random snubbe, aldrig träffat på honom. Men skit samma ska bli kul att dra ut & göra något iallfall. Ska dra dit med någon peddo-flicka96!

HAHAH! XD

<3

.... ?

06:40

Nice, vakna av en äcklig väckar klocka men det funka hur bra som helst... Den gick med in i drömmen & jag trodde det va en bomb som skulle sprängas som på cs... (great) Blev skit rädd & stängde av den & trodde jag skulle somna om, men nej... Sitter här helt lonley & väntar på att tiden ska rinna (som vanligt)

Nej men man ska väl sminka sig & se ut som kissie eller någon... Vi hörs!


( Så här snygg vill jag se ut idag,)

SELINA

Va med selina i dag, & vad blev det ett kopp kaffe & trevliga stunder & kul med Markus & resten av folket!

Ska sova nu, peace!

- 18 januari

So, det är ett roligt ämne! Eller ? Sitter med Lina & Jennifer, & Jennifer gick precis ut.. Orkar inte skriva mer /cry...
Hejdå..

PEace!


can't sleep help someone ?

Säger ju att jag inte kan sova ? Jag ska klättra in i en tunnel nu & träffa mina kompisar Rut & Bengt.. Dom hälsar, btw så äter jag sockervadd va nyss på Grönan

Peace

Taking a shower is too good, too good to be true

Ny duschad & det va riktigt skönt duscha i typ 1 timme, typsikt mig allt ska egentligen ta fort & kortare tid, men helvete heller... Det tar den tid det tar min kropp vägrar att lyssna på mig den vill va riktigt ren & känna sig fräsh!





Shut up & write it down instead of saying it, let me interpret it as good as possible for myself so it will not be misconceptions & sad days

- 17 januari

Måste verkligen säga att jag har aldrig haft så mysigt med mig själv hela mitt liv ? Jag hade verkligen det rikigt bra i helgen, flera ska det bli ( med mig själv ) det va faktiskt rätt bra så som det var. Ni undrar säkert varför det va bra att vara helt själv, ?

1. hade hur mycket mat & läsk & chips & godis som helst som behövdes delas med mig själv
2. lugnt & tyst
3. jag får bestämma film & "aktiviteter" (sitta vid datan var aktiviteten)
4. Ta min egna tid & andas & lätta på tankarna & funderingar
5. lyssna på min musik
6. välja filmen som JAG ville titta på
7. dubbelsäng för mig själv


Okej fett ego men det var så värt! 2011 var verkligen an awesome start ? klarat 1 vecka av skolan sen den börja dock vilat ut & mera väntar vilket som jag kommer skriva om i bloggen herregud vad jag är peppad, dock känner att jag ska klara det här!

lördag

I dag hade jag tänkt att vara innomhus en heldag, eller kanske dra ut & hälsa på Tim & Alex inte vet jag. Men jag känner att jag har skött skolan så himmla bra denna vecka, frånvaros lappen stog det såhär:

8 min försenad
20 min försenad
&
Bra jobbat!


Alltså inga frånvaro huvudtaget & det kändes otroligt skönt att ha kunnat känna sig så jäkla duktig, det kanske inte är så stort för er ? Men med tanke på att jag inte har varit dunktig från 6an till början av 8an så kanske jag e ganska nöjd & gladare än någonsin!

Återgå till rad ett längst upp av texten så tänker jag nog stanna innomhus & unna mig med lite mys & mat & dryck ? (tjock som jag är behöver jag i mig mera) Och att stanna inne kan väl vara roligare än att supa sig full & spy på någon randoms toa någonstans ?

Tänkte dra ut till köket nu & ta en pause !

- 15 januari

Snackar med Anton & Joel the potatis gnagare på skype, hihi busigt va ? Jag e skit trött funderar på att lägga mig snart, orkar inte vara uppe. Har varit uppe i 27 timmar... Jag orkar verkligen inte mera. Ska sätta på en film & sova natti! :D

Donken

Va i skolan idag & det har gått awesome! skötte mig hela veckan, helt otroligt.. Har aldrig hänt att det har stått förseningar på 8 min osv... har varit typ ett helt av4at papper med frånvaro och det hatar jag...

Drog till donken med Tito & Kave, fett gott! E hemma ska snacka lite med en polare peace!

When you look deep inside and want to realese your own soul

- Vill bort från denna värld till andra sidan. Det e svårt att vara stark, men samtidigt svårt & tappa allt som man älskar & har tättintill sig, tårar förvandlas till blod


( I have found something but i dont want to belive it or get in to it or
LIVE WIHT)

- 14 januari

Igår sov Jennifer över hos mig, det va inte planerat verkligen inte. Hon skulle sovit hos mig idag egentligen, men det bli igår.

- Va på väg till Duvbo tunnelbana, fick snöbollar på oss av två muppar, Chip & Teging the fucker's. Det va ju jätte trevligt, sen skrek dom något när dom gick & vi tralla vidare ner i tuben & drog massa cp skämt & kolla på en gammal video på när jennifer sjunger i Konsum. Sen kom tåget & vi var i Rissne drog till Vildes & Lokes dagis och mötte Jennifer mamma. Sen drog vi hem & spela Wii & åt pasta & skämta vidare.

Vi drog sedan till Kista & kolla runt, jag hitta ett linne inne på Monki. Det va ju hur bra som helst. Sen drog vi vidare & kolla på allt möjligt, Jennifer drog runt & drev med allt i butikerna typ underkläder & massa, folk trodde att vi var muppar. Det kallas skådespeleri ! Sen drog vi hem till mig & chilla & snacka & däcka runt 3 & jag däcka runt 4a & hörde Jennifer snarka, haha gulligt jö!


(puss)

( vi bada tsm hur dampig var inte vi i duschen ?!)

(gölligt ju !)

- 13 januari

Är i skolan, Jennifer slaggade hos mig igår till idag, berättar mera när jag kommer hem. Måste logga ut innan läraren kommer hihi! -.- (sajk)

/m, peace out motherfucker´s

School is to cool... (?)

Snart ska jag tvinga mig själv till skolan & det är ju aldrig helt fel ? Jag vakna typ 03.00 idag & gjorde det jag gjorde, fixa mig och sånt där. Så jag hoppas tiden kan rinna lite fortare, vill inte va instäng i mitt rum, måste sysslesätta mig med något, det e typsikt mig. Men ska gå om 10-20 minuter.. åh vilken långt tid. Hatar att vara så här stressad & sysslolös, hjälp!


Bye bye, fucker's!


I knew it

Euuw i want you so bad.
Now get down to it.

Please dont be so shy...

Jag tror jag är kär i min egna dator & snart kommer en ny som jag kommer bli helt dö kär i. Till & med så att jag myser med min dator, titta så chill!


(Dock är jag kär i mitt täcke! Den är som en snuttefillt, hihi)




- 12 januari

Drog till skolan, lite fuckt up. Hade lite kul i morse men jag sov inte så jag somna igår & vakna nu... Skit störande! Jag satt & spela hela efter middag men en polare i klassen, nice en ny spel kompis oxå (wiie) Vi typ vann 3 matcher tror jag & lefta 1 game.. pga att vi var tvungna & äta, sen somna jag efter maten... Jag va så trött så att det inte va sant! Men jag gick på alla lektioner i går super stolt, bara det att jag gick fel lektion 1 gång på NO, skulle varit i Matias M's grupp men gick in i fel! Nice nice, thumbs up!

Men i dag e det en ny dag, ska lira lite spel innan hihi (geek) sen ska jag faktiskt äta & dricka & fixa mig sen e det bara att dra till skolan & låtsas ha kul där !

- 11 januari

Gissa om jag har sovit ? Nej det har jag inte... Jag har inte pallat, har kunnat sova när som helst när jag kom hem igår men istället lyssna jag på musik & hade massa tankar & funderingar över lite små grejer. Så langar en fet diss till mig själv pga det här.. Menmen.

Min kompis är Robin just nu (för ingen annan e ju vaken), han smsar med mig (wiiie) Har inte snackat med han sen typ föra sommaren hihi. Men vi har iaf kontakt igen via sms & vissa lektioner har vi ju tsm ? Typ Komp-Engelska.


(Tung snubbe eller, thumbs up)

Saknar sommaren 09 så mycket !

Home sweet bed

hemma nu. Ska sova nu.. Eller lyssna lite musik & read a book!

/goodnight, see you to morrow!


i'm so turnd off by all who never fucking dance

Ordet slog in i mig när jag faktiskt bestämde mig för att faktiskt börja dansa. Snacka med mina "päron" & det ska bli av, jag vill börja dansa,kunna låta min kropp ha kul, låta mer tid rinna i väg, inte sitta inne & vara rast lös, ha dagar att se fram emot. Fan va motiverad jag känner mig, det är mycket som står i min lista på vad som ska hända & vad som ska göras! Men dom är privata (hihi)



Skolan närmar sig ännu mera, exakt om 9 timmar & 15 minuter börjar jag (eller ?) Inte så där super duper koll på när man börjar, men det visar sig alltid, ja jag är fortfarande kvar hos Tim & Alex. Vi spelar typ kort & snackar.. Eller egentligen sitter jag på deras bärbara & bloggar (för eran skull)



Många besökare har jag per dag, men varför kommenterar ni aldrig ? det va ju en period ni faktiskt gjorde det & länka era bloggar & så, det va ju rätt så kul. Men det är faktiskt många läsare & jag vet knappt vilka ni är det vil jag gärna veta. Vad är det som fastnar så ni läser min blogg dagligen ? Det e ju roligt haha! Jag är ju inte bästa bloggaren som dom i blogg toppen precis men vill veta vilka ni är!! :D


Oj oj nu plinga min mobil, måste kila (bloggar mer när jag kommer hem som vanligt)

Tim & Alex

Sitter hos Tim & Alex, ska snacka lite med Jossan. Kul att se henne oxå !

Ska bara hålla henne sällskap medans hon röker

/M,peace bloggar mera när jag kommer hem!

Facemask

Alltid lika roligt! Man ser ju helt freaky ut hahaha. Drar ut om en stund fast inte än ;)





Tack Carro & Natta, fick den i födelsedags present ;)

- 10 januari

Vaknade runt 15.00 hur skönt som helst & vila ut! Hoppade dirran till duschen & duscha i 1 timme... överdrivet eller (?) Men det var det värt! så jävla skönt att fixa sig & hoppa in i slapp kläder.

Funderar på att hälsa på Tim & Alex igen, glömde en sak som e skit viktigt som jag måste tillbaka & ge Lee iaf.

Imorgon är det skola, jag vet inte om jag e jätte taggad att vakna runt 8a eller något sånt men jaja, det fixar sig alltid, JAG SKA gå i skolan JAG SKA klara 8an & 9an!


(Nice pic!)

Home sweet home, sorry im late here you go!


Walk home alone

Nu ska jag hem & ladda upp bilderna från nyår, det va f*n på tiden! Ska hem om en kvart eller något,

Bloggar mer när jag kommer hem /peace out motherfucker's!



school is cool

Skolan börjar snart, då är det snack om nya tag! Och bra ska det fan gå i år, ska sköta mig och höja mina betyg.. Alltså 40 poäng fick jag som betyg när det var Julavslutning & det känns ju inte så jätte nice! Så jag ska minnst få G i alla ämnen, och det ska man lyckas med! Jag har bestämmt mig totalt 100% seriös att jag ska sköta mig, okej nån skolk lite då och då.. Men inte skolk varjedag som från 6an till 8an haha, det ger inga bra vibbar (!)

Men fatta att skolan leder till allt, till mitt liv. Min framgång osv... Ni fattar! Men jag är så taggad, det är fan nice att gå i skolan hur sjukt det än låter så diggar jag det, Dock är det tidsfördriv att gå i skolan. Tänk att bara va hemma och ha ångest och stress över hur sjukt mycket man har missat ? Jag SKA fixa det här, vare sig du tror på det eller inte, det skiter jag i men det visar sig alltid i slut ändan. Och fine om man inte mår så jätte super bra oftast är det ju emo depp men inte på utsidan! Så ska köra mitt race, och får se om jag kommer bromsa (?) ;)

Så håll tummarna för mig guys ?! :D

PS; - Vad änder på tisdag? "jag ska hålla tummarna för dig carro & till mig själv" Lycka till vännen!



/M, Peace out motherfucker's!


- 9 januari

Godmorgon! Helvete va solen skiner, nästan så att jag blir lite halv blind. För grejen är ju att jag bokstavligt talat HATAR solen, just på morgonen då jag ska sova, då jag ska isolera sönder mitt rum med typ täcke inte vet jag ? Fast nu är det så att man e hemma hos Tim & Alex, Niklas W kom hit oxå... Trevlans trevlans.

Igår va jag med några, sen bestämmde jag mig för att dra ner till ungdomsgården, & så kom man in där & ville ut lika fort. Gud va jag hatar stället, lika bättre och va utanför ungdomsgården eller något liknande. Brukar aldrig gå dit längre, & jag älskar det!

Natta sitter & röker, ska göra henne sällskap ;)

/M, Peace out motherfucker's!

Värt att slänga in en länk!

www.casw.blogg.se

- Lite halv speciellt till CarroBarro, Avslöjar inte vad som man kan finna i hennes blogg! Men om man säger lite kort så är det faktiskt överaskningar, kanske en egen stor karriär! Mer säger jag inte, kolla in själv & följ hennes bogg. Den är värd att läsa & lätt att älska, ungefär som min!


- 8 januari

CarroBarro är tillbaka! Hon kom för någon timme sen & jag vaknade för en halv timme sen kanske ? Igår spela jag otroligt mycket så jag satt från 11 på kvällen till 4a halv 5 på morgonen, vet ni hur chill det va ? Natta somna framför bärbara i sängen med mjukisar & mysigaste hoodie!

Be right back nu startar ett GAME HAHAH!

- 7 januari

"Du är kontrollen"

Kinect är 1 av dom bästa på xbox, det är faktiskt roligt att se dum ut framför tv & grannarna måste tycka att man e helt dum i huvudet eller något (?) Står & hoppar & sparkar & viftar med kroppen, haha! Det är skit kul.


(Om du inte vet vad en Kinect är, är du Retard... Därför klistra jag in en Youtube video ^^)



blood

Blöder näsblod, kom från ingen stans det bara forsar! Har bytt papper 3 gånger nu & det ser ut som om det har slutat snart, men det är ju inte hela värden. Lite blod skadar inte ett skit, det e bara nice att kroppen kan producera mera & nytt. Men det här är ju irreterande, kan det bara inte sluta rinna nu (?)



Hur e det allmänt & vad gör lilla Maria ?

- Tackar som frågar & hör av till mig själv, sitter & små chattar och babblar på i skype & Msn & FB, bäst av allt är nog att lyssna på musik iallafall, men mest av allt saknar jag min Carro /sadface Hon ska snart börja sjunga, håler båda tummarna för henne ska jag faktiskt göra, så jag tycker det sla bli en

tumme upp för CarroBarro! Ska snart ta en cigg & njuta av den & sen slagga eller...?

älskling!

NamNamNamNam! Jag vill bara krama & gosa med dig, pussa dig smått lite då & då. Du e mysig, du är alltid vid min sida & tittar på mig på nätterna. Man hör tydligt när du vaknar & söker efter mat, (fett tjock du är) Du är en av dem gulligaste jag någonsin har mött på! Du är så söt när du ligger vid mina fötter sötnos

HAHA fick jag er allt ? Självklart handlar det om en katt, katten heter Sigge & är en jumbo... Eller typ halv fet men sötast! haha...

Here we go again

You do not do so against him, why are you disgusting for? What do you see in it all, you just destroy his psyche, you consciously manipulate him. You can go away far, if I could see you again, I would laugh and just hope that you are ashamed more than ever! You are an evil bitch

- 6 januari

Vaknat till liv, fast det var ett tag sen, runt 15.00 chill liksom... Eller inte, det e alltid jag som vaknar sista utav alla andra här hos Tim & Alex & det e kefft som in åt helvete! Önskar att jag kunde sova gott & vakna bra, vet ni hur mycket jag har dampat på varända en som försökt väcka mig ? Får höra det jag sagt & att jag viftar med min högra arm i luften. Det låter inte kul, dock är det jobbigt & synd om dom andra haha!

Vi ses nu blir det pause efter att ha spelat typ Zuma, åhh hatar spelet!! Samtidigt vill man inte släppa det! Nej nu ska jag ta en pause med en kopp kaffe namnam! :3

Godnatt

- Ska inte lägga mig än, men orkar inte sitta på datorn... Blir fan mera rastlös haha. Ska dra in till grabbzen & sedan låta tiden rinna som i ett timglas, sen lägga mig!

/Peace out, go to sleep or run naked!

Sometimes it's good to listen back to songs with good memories


(Bullet for my valentine - hearts burn into fire)

( Katy Perry - Califonia girls feat snoop..)

(Lady gaga - LoveGame)

(Eminem - love the way you lie feat Rihanna)

( Gorillaz - Clint Eastwood)

Deppmode (ON)

Nu sitter jag här & skriver och leker lite halv emo.. Lyssnar på hårdrock & deppmusik. Fråga mig inte varför.. Vet en massa förklaringar men dom kommer aldrig komma ut tills jag verkligen att gränsen har gått. Välkommen tillbaka Maria Nilsson.. År 2011 är nu här & din första deppmode är redan on! Great, det har inte ens gått så pass långt tid sen det var 08,09 & 10 tills man återkommer till en äscklig känsla & då man ibland står kvar helt ensam..

Hatar att vara tomhänt, vad har jag ? Ingenting förutom godavänner känner jag just nu.. Resten är bara fuck it. Det är alltid något som trycker ner mig & då man känner all hat, minnen av de gammla lever fortfarande & tankarna blir till en smet.. Snacka om riktiga flashback av allt det hemska sen 6 år gammal jag var då.

Jag hör verkligen inte hemma i mitt inre, vet fan inte vart jag ska ta vägen längre. Allt ska va inne i mig tills ja som sagt tills gränsen blir varning röd eller vad man nu ska kalla det. Kan ju säga att mina vänner inte gjort mig ett skit, har inte varit med vänner sen 2 veckor tillbaka eller något sånt. Förutom några men skit samma ni fattar. Men hos Tim & Alex känner jag mig alltid trygg, det e som om jag är en del av deras familj, Guys jag älskar er obeskrivligt mycket, Tim min hjälte finns oftast där för mig. Spelar ingen roll vad det än handlar om, men du har gjort ljuset i mitt liv. Carro jag älskar dig lika mycket som jag älskar din pojkvän, du e som en storesyrra för mig, tack för allt guys, uppskattar var ända ord som verkligen peppar mig!

Jaja, man har sina perioder humöret går upp & ner, fast jag släpper aldrig ut det. De stannar mest inne, varför ska mina vänner drabbas ut av det ? haha, finns inte på värdskartan längre. Står upp på mina egna ben & klättrar till lycka som jag en dag kommer finna! Det ska hända!!

Pussa er själva på rumpan, ha en awesome happymode!

- 5 januari

S*it, har ju glömt att berätta att jag klippt mig.. Det blev lite upp klippt & de sköna va att jag drog till Kista & klippte mig, Natta & Carro hängde med in... Herregud när ja kom ut blev det fet snack om min förra frisyr:

- Natta & Carro, Asso du blev finare & håret jämna sig ut än förrut..

- Jag, känner mig inte så jävla speciell.. Det e ju exakt som förra gången ?

- Carro & Natta, nej vi tycker inte det, du passar skit bra! Förra frisyren va lite mer utåt puffat & stog åt typ alla håll!

- Jag, jaha schysst att säga det nu ?! Palla att jag har gått runt och sätt ful ut helatiden då? Höhöhö...

- Carro, men jag visste väl inte att du inte märkte det, trodde du ville att det skulle va så.. Det va lite halv fult, nu e det mycket bättre!

- Jag, a tack! Nice... Kunde ni inte bara från början ha sagt att jag va ful ? HAHA!


(äsch tjejer... Daaah!)

/peace out mother fuckers!

Kan faktiskt göra ett undantag....

Till er Twilight fans kan jag faktiskt erkänna vad jag tycker om just 2 personer i filmen "Twilight"

Jacob kan ta sig i röven, ser inget snyggt med människan... Han e typ "mest" omtyckt iallafall bland "twilight fansen" Helt stört att det faktiskt finns folk, (flickor) som jagar runt & hundar efter Jacob & Edward osv... Om jag skulle se dom skulle gå fram och säga hej du e grym skådis & e jag för besvärlig eller får jag ta en bild med er ? Eller knappt att jag ens skulle komma fram!

Men återgå till vad jag tycker om dessa utvalda människorna:


(I Twilight filmen avgudar jag denna vampyren, kolla på hans hår & hans lilla smile som faktiskt ser lite hotfull ut, Han har ett blekt & fint ansikte & skit sexig ju, helvete!!)
Men i verkligheten bajsar jag snett på människan!


(Emmet, så jävla snygg i filmen oxå inte i verkligheten. Men kolla in vampyren som faktiskt e krallig men samtidigt söt & oskyldig...) HAHA fyfan jag tror jag e dum i huvudet. Men FAN krallig söt jävel! Blir skit arg ju! :C

/ Peace out!

I want to feel your heart beat

Lite värme från hjärtat kom ordet ändå... Fråga mig inte varför men jag digga min text där uppe, värkar schysst & så! Diggar oxå den här bilden, kärlek alltså usch va äckligt varmt det gör i kroppen när man verkligen känner värmen ifrån någon. Kan typ va från vem som helst, men ja ni fattar!



- I want to feel your heart beat like never before. The feeling of warmth from the cold is just so wonderful! Want to have you by my side right now without hesitation. Getting to know your lips against mine kills me!

Älskar & se andra le

Fick nyss se min lilla Carro glad! Det känns otroligt roligt att höra nyheter från henne varjegång! Hon ska börja sjunga igen, fetaste lyxen för henne. Och bäst av allt är att hon verkligen förtjänar det & kommer att lyckas långt.. Längtar tills nästa nyhet hur det har gått! Och det kommer att ha gått TUMME UPP!

Vi ska dra iväg till mig nu ses

/peace out

- 4 januari

Godmorgon! Då har man vaknat ganska tidigt, (jag hatar det) Jag är en sån människa som vill sova ut tills jag själv känner att jag vill gå upp & att det inte är ett måste. Varför tror ni att jag kommer typ 4 timmar försent till skolan eller typ när jag helt är borta från skolan ? Då sover jag ju såklart. Fast andra sidan är det inte bra gjort heller...
Skulle ju gärna inte vilja ha missat så pass mycket, men i år ska jag iallafall klara av 9an och få ett godkänt betyg!

Bli av med sömnproblem sket sig totalt, slutade gå till terapi eller va f*n det nu heter... Fick en massa papper & massa "läxor" ut av henne som skulle hjälpa mig... Men dom hamnade i skåpet i skolan... & ja man har liksom skitit i det totalt bara för att det inte funkar! Ska börja med andra metoder själv!

Vad ska hända & inte hända denna år ? Det e frågan... Jag vet en person som faktiskt ska sluta med Alkohol helt & som tittar in på min blogg lite då & då, broder... säger bara det.. LYCKA TILL! Hoppas du lyckas för en gångs skull! Nyår e slut, dags att börja bli en ny människa, Och du ? Fortsätt med att Predika!!

Men va har jag för mål ? Jag har ingen anning, lär ju fundera ett bra tag.

/Peace out, i will write soon!


- 3 junuari

Vaknat & slappar framför datorn, klockan tickar verkligen när man sätter sig framför datorn! Poff så är 1 timme borta typ, sen när man lirar något så försvinner tiden fortare än någonsin! Men just nu ska jag lira ett spel som kan ta upp till 1 timme, vi ses !

JuStE, jag klippte mig igår! Blev rätt nöjd & lite lugg fick man faktiskt!

- 3 januari

Helvete vad tiden har gått fort, märks knappt att det är år 2011, känns som om det är 2008 om inte mindre... Allt känns så upp & ner, känslor dom tar. Nya vänner, lite halv knasig stil alltså klädstil & typ utseendet, inte mig själv som personlighet. Har nästan inge minne av vad jag gjort under 2010 eller 2009, bara att folk kommer & går, och man förlora personer som verkligen tillhörde hjärtat så pass grovt!

- 2011 SKA BLI tungt!

Sitter hos Tim & Alex med Carro ska snart lägga mig eller något, Peace out!





(Äckligt rik & underbar & MEGA GRYM! MOHAHAH!)

2011 hittills

Har jag kollat på filmer som jag aldrig sett tidaigare (deklart) Men som faktiskt sågs 2011 av mig ^^


(SEBBE)


(ITS ALIVE)


(Buried)

Sen kommer jag inte ihåg mera fast dom här e dom jag kommer på just nu, den bästa av dom här 3 va faktiskt Buried! Theeen vhharrr tööhnng!

Ey! Jag drog aldrig till ljusterö

Måste förklara att det där va ju helt fuckt up, såhär gick det till. Jag satt vid datorn & kollade SL (där man tittar på bussar & tåg/roslagsbanan) Sen funderade jag på att hoppa in i duschen, men nej jag spelar vidare istället på spelet som jag e ny kär i ! Verkligen skit roligt spel, sen drog jag faktiskt upp och tänkte, jag drar ut från brors rum nu för jag hade slaggad där & spelat på hans dator men då skulle jag dra upp, och vad gör jag ? Jo jag lägger mig i sängen & dör av tröttheten pga av att ha kämpat igenom 1 timmes game! Sedan efter typ 30 min tog jag mig upp & svara på msn och allt annat, sen knalla jag och fixade mig.

Drog senare ut till Tim & Alex & inte till ljusterö, carro & natta va där och någon mattias & resten dårra. Bilder kommer upp snart! Men fira nyår med dom iallafall!

RSS 2.0