- 31 oktober, ny parfym!

D&G Gillar doften sådär.. Men den funkar, skit dyr, skit lite i...


- 31 oktober

Maria är tillbaka fokusering på bloggningen då...

Jag drog ju ut minns ni inlägget för någon timme sedan ? Jo precis just ja! Jag drog till Ung & där träffar man på typ alla till & med Simon som inte e där så ofta eller ens i Sumpan. Men iaf, spela & snacka en massa skit som vanligt ut & rökte & sånt & samma gamla vana & sätt.. Alla satt & kolla på fotboll & hade kul eller något.

Jag, Jossan, Madde, Matilda & Emmi drar ut & Matilda drar hem & resten går på fina gatan (as rutten) men så ska splittras vi alla Jag , Simon & Madde drar till Simon. Emmi & Jossan skulle va med några andra.

Går vi på den mysiga gatan (eller den skit fula) & handlar godis.. Sedan träffar vi på Emmi & company & alla sa hej & lika snabbt hejdå. Vi tralla vidare va hos Simon & chilla. Jag & Madde drog hem efter en halv timme eller ngt typ. Snacka med Simon på luren på G hem & det va ju nice, ville inte dra hem lonley osv...

E hemma nu nyss käkat mat MUMMS !

PEACE OUT!!!


- 30 oktober, ut

Ska glida ut till Ung... (No life nothing to do) Inga cash i fickan heller.. awesome !

//PEACE

- 30 oktober

Ej varit i skolan, men ska som sagt ta tag i skolan efter Höstlovet!

 Så istället drog jag in till stan & träffa Cash  ♥ det var typ ett bra tag sen kan jag säga! Men Cash bjöd mig på donken, Så kul vi hade! Happy meal till mig liksom.. Ahh nice! Vet ni varför jag fick beställa lill menyn ? Jo för Cash ville ha leksakerna & samla från donken... EH hallå pantad eller ?

Kom tillbaka till Sundbyberg & Tog upp mobilen & kolla igenom min kontakt lista & av alla människor hittar jag Matilda & smsar henne på direkten! Hade inte alls kul & hon e rolig att vara med så var tvungen att fråga "hej vill du träffas idag?" Hon kom till Sumpan & vi spela biljard sen tagga hon jag satt kvar på ung & sedan kom massor!

Senare så drog jag ut efter att klockan va 24.00 stängde ung så jag tagga till Rissne med ett par... Drog & hängde där & sedan donken... Eh ja skit kul... jag ruttna & vi taggade & försökte leta upp ett par andra men NEJ hitta dom fan inte så jag orkade verkligen inte leta, jag drog till tuben & satte mig... "Nästa Sundbyberg" Så ser man Markus & Pelle haha! Skit roliga..! Dom klev av i Solna & jag i HB

NU e jag hemma & vill ha mat.. Pizza & pankakor & läsk & nudlar.. Eh fett gott, ligger i min mage om cirka 30min.. Ska trycka i mig dom goa sakerna & tvätta av mig sminket & sätta på tv'n det kankse tar ett par timmar eller så.. Men jag återkommer alltid!

PEACE !

Lekte med håret!



WTF ?!


- 28 oktober, Ta tag i skolan seriöst nu...



- Jag vet hur många gånger har jag inte sagt så? "jag ska jag sa jag lovar jag vill jag försöker" e detta resultatet att inte ha varit på typ någon lektion alls ? Nej nu e jag fan med
seriös & vill klara av skolan!

Mitt liv har varit knas & e fortfarande det, alla vet fasst alla vet inte alls vad det beror på, jag menar visst kan jag ha sagt till några bra & närmsta vänner vad vissa saker beror på, men tro mig ni vet inte allt från hela början tyvärr... Och jag tänker aldrig i mitt liv berätta alla för er, till & med en av mina bästa kompisar som t.ex Jennifer vet inte alls allt heller. Hur mycket jag en vill berätta så vill jag inte punkt slut med den biten.

Skolan e inte det lättaste jag vet! Men jag har fått en seriös varning nu & måste ta tag i fittskolan ! Jag e förbannad så jag kan gråta men har faktiskt inge lust att gråta just nu.. Jag har ungefär 7månader på mig att faktiskt fixa så jag inte går om & det ska starta från & med imorgon! Jag vill det om jag kommer försent har jag Failat totalt! Men ska ställa 3 väckar klockor bredvid mig & allt för jag vill INTE sumpa chansen & få gå om 8an aldrig i livet, men om det händer så kommer jag bli otroligt besviken !

Men upp till full allvar så ska jag kämpa & göra mitt bästa !

Ska sova nu ses, PEACE !


- 28 oktober brände 1200kr

Va med Matilda H idag i stan, sket i precis ALLA lektioner & det där i dag ( som alla andra resten av terminen började typ) Vi drog först till en Tatoo studio, och Matilda & jag snacka med en som jobbade där typ 1timme eller något. Snare drog vi in till stan H&M & Gina kolla vi mest på för det va ju där jag fick present kortet på.

Mitt kvitto:

Gina:
- Shirt blue
- en ring

H&M:
- Halsduk
- socka
- klackskor
- vit linne
- blus
- armband
- hår nålar
- 2/3 saker till men minns inte....


Vi drog senare till donken & ja vad man gör där så äter man faktiskt!

Vi tar senare tuben till Sundbyberg & hänger på UNG & e med lite folk. Oskar spela med mig, biljard & fotboll & kort... Vem ägde, typ JAG! Eller skoja jag önskar att det va så men vissa gånger va jag rätt bra!

LITE AV DE JAG köPTE IDAG:


- 24 oktober, lite av det jag fick !


NEJ JAG E INTE KRISTEN! :)



- 24 oktober, TRAILER & GREJER

- Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg & säga hur en söndag efter en fredag & lördag har varit! Jag sitter just nu hos Tim & Alex, (sköna jävlar) råkade faktiskt somna här hos dom... Vi kolla på en rätt så bra film och den hette The loved ones Den va rätt grym, brudarna skrek lite smått & typ sa "fan fan, åh gud åh gud" Jag satt längst ut & chilla & sa inte så mycket, hehe.



Sen så vaknar man kl 12:00 & i morgon ljuset ser man regn ?! Wtf, vänta ah.. nu fattar jag mycket.. Sol, snö & regn... Inga konstigheter alls.. Gud nej! Men vi åt en SKIT GOD frukost & middag, jag & carro busade som fan & tryckte fötterna i ansiktet på varann & garva & hon typ sparka & putta ner mig från sängen and shit.

NU sitter jag fortfarande hos alex & tim, ska plugga lite om en grej på datan.. Skol uppgift (usch) men måste man så måste man FYFAN!

/M, Peace!
TRAILERN PÅ FILMEN VI KOLLA PÅ !

- 24 oktober,

Berätta lite kort!

- Fredags, vette fan vad som hände gjorde inte mycket HAHA! Va ute & inne minnst 100 gånger. & va med några sen slagga hos en person med en massa folk till, haha!

-Lördag, min födelsedag för några timmar sedan. grät av illska & för jag va arg på en massa grejer pga min födelsedag. det blev så jobbigt att jag snacka i tele med carro & grät. Men skit samma min födelsedag blev bra när carro bjöd ut mig på middag på en Grekisk resturang! AWESOME, tack ännu en gång carrhoe.
Fick presenter oxå t.ex som

-prestent kort 1000kr
- present kort 200kr
- nagelack
- halsband
- canada uggs som jag inte ens ville ha..
- 2 ansikts mask pryl
- Gitarr strängar
- en annan grej till gitarren där man kan hänga upp gitarren aa ni fattar ?
- 3 rosa bögiga plektrum haha skit sköna !
- stäm grejs till gitarren oxå.
- ansikts rengörare
- hud kräm som luktar gott
- OCH EN FET MIDDAG, RULLA NÄSTA HEM... HHEHEHEHE
- Fet godis påse & lite till smaskigt.

Orkar inte blogga ska dra, men lägger upp bilder senare någon gång, godnatt

- 21 oktober, The night song... <3

Längtar tills jag fyller 14 år! Den 23 alltså på lördag...



Check list:

Duschat
Borstat gaddarna
Plattat the hair

GODNATT !




- 21 oktober, 0 bloggning

Har varit med olika folk typ hela veckan & förra oxå, förra veckan slagga jag hos Emelie & Kerstin med Emma, Nawel.. Vi hade sjukt kul & fikade i stan i typ 4/5 timmar! Holy shit va mysigt det va men kallt, men Kerstin & jag delade filt. Vi körde Anden i glaset oxå.. Blev lite nojig sist jag körde det. Men ska köra om för skojs skull!

Jossan slagga hos mig i lördags, vi hade det mysigt & garva sjukt mycket..... Vi kollade på "tusen sätt att dö" Fyfan vilka skade glädje hon & jag har.. Shit! 

Söndags fick jag lite pengar i fickan, drog jag och Jossan till PRIS EXTRA & handla Cola, Chips & Dipp! MUMS! Senare på kvällen drog Jossan hemåt.. Tycke skit synd om henne hon va förkyld stackarn! Menmen i morgon ses vi igen Jossan & jag!


Mera inlägg aldeless strax...

- 13 oktober, Dunk dunk dunk..


Mia fick igenom nästan hela, men i forgot to trycka igenom hela... -.- Ska fixa det nu!

- 13 oktober, nytt trevlig folk tackar man inte nej till!

Idag va jag i skolan (eller inte) Sen träffa jag Emelie & Kerstin med Matilda.. Sen drog Matilda in & Emma kom senare & vi drog till stan.. Sen drog vi till Mia, Det va SKIT FINT hos Mia :)

Sen drog alla & Emma & jag tagga hem vi ses orkar inte skriva hela skiten men KUL va det iaf :)

- 12 oktober, Engagerad

Varit i skolan & halv dött, jag har faktiskt kämpat att dra på alla lektioner idag.. Fixade inte matten pga att jag inte hade matte bok så då skippade jag HELA matten. Senare drog jag till alla lektioner så kom tekniken va med på den tills Cristofer sabba satt jag inte ville vara med på lektionen. Hade SKIT dålig humör & han satt & retades så jag drog där ifrån & chillade ngn annan stans!

Efter skolan så drog Jennifer & Meja & jag själv till Paolos gård & där va Lucas, Paolo ofc & lollo & jessica. Vi drog sedan upp till Paolo Sen drog vi ut & handla mjölk sen drig vi tbx till paolo & sen drog vi till UNG (stationen) Sen drog alla hem efter det...

Nu sitter jag hemma smsar & kollar tv !

SES PEACE!

-11 oktober, Pic's SAJK!


MORGON FRILLAN!

LEKER BALL

NORMALA JAG!

UPPSATT

JAG & JENNIFER IDAG HIHI !

-11 oktober, luffat

Varit med Jennifer & vi gjorde INGENTING, eller JO vi luffade runt. Vi va i HB lite sen tagga vi hem till mig... Efter det drog vi till Sundbyberg & Joel & Anton va i sumpan, vi va med dom & garva en heldel ! Vi gick runt...

Sen tagga vi hem typ vid 9 tagga alla hem.. & nu e jag hemma, ska snart sova!
PEACE !


JAG JUST NU!


- 10 oktober, ut

Ska ut & träffa Jennifer nu hon e nere i Centrum, vi ses! Btw Toy story 3 ägde ju, minnen sen man var liten haha!

men hon flippar på mig ska dra ner nu, Peace!

-9 oktober, ingen fest för mig idag inte !

Tjenixen planen va att festa med några balla jävlar. Men NEJSCH inte idag inte... Drog till TIMPEN ist! :) Bror från en annan mor! Har ätit tacos här & chillat & kollat på när han spelar HoN! NERD han e. Men Kom hit runt 6 typ. Snart ska man tagga hem efter TOY STORY 3 vi ladda ner den nyss vi ses har skit bråttom för han starta skiten nyss HOLY CRAP MISSAR NGT VI SES !

-9 oktober, redan slut ? -.-


Spola tillbaka till Onsdag

En dag men JENNIFER BJÖRK!

Vi drog till Vårberg efter plugget eller nej skoja först till ung. Sen drog vi till Vårberg, satt i tunnelbanan & drev (som vanligt) folk som satte sig bytte plats efter 3 min vi hade suttit oss, och dom nya som kom & satte sig bytte efter knappt 5 minuter dom med. Skit mobbade vi är men ska man ha kul så man pissar på sig så är det 100% värt det!

Senare va vi framme i vårberg, jennifer skulle jämföra att Vårberg var värre än Rissne... Men jag dö garva & sa "E du skön eller, kolla detta stället massor svenskar iaf ^^" Jennifer sa "asso vänta bara tills vi kommer till andra sidan" Tillslut stog man där & va tyst... Vårberg va fan VÄRRE ÄN Rissne... o.O

Sen drog hon upp till farsan sins lägenhet. Jag vänta utanför men det ledde till att man kom in & chilla & åt & lekte med en automat som finns på Ålans båtar & de där.. Skit kul haha. Lekte med jennifers hund Enzo. Skit sööööt liten skit valp! jennifer drev & lekte med den så när hunden ramlade av sängen gjorde jag exakt samma & hamna på golvet med armen före bara för jag fick min reflex att alltid ha handen som stöd före allt annat! Så nu sitter jag med ett blåmärke PRIMA FÖFAN!

Sen bestämde jennifer att slagga hos mig från absolut ingenting... SAJK vi är.. eller snarare hon! haha. Men vi ringde & smsa & tillsist fick hon slagga hos mig, SKIT MYSIGT!

Vi dansa mitt kl 3 på natten eller något... Vette fan minns inte tiden minns bara att vi satt & kolla på barnen i bullebyn & somna 5 eller något & sov i 2timmar fyfan asso.. Döda på morgonen ?! Jo TACK!

Sen laga jag mat mitt i natten typ 4a på natten kanske, laga pasta sallad med kykling hahahaahhah!

-6 oktober, pic's




-3 oktober, 4pers i mitt rum

Tjena, igår gick saker & ting lite åt helvete men ändå va ALLTING precis allt kul igår. Roligt va det ivarjefall! Drog t en polare & senare ut... hehe. Sen drog jag till Sumpan  & träffa på skit mycket folk, va helt sjukt! Blev utskickad från UNG pga att ha druckigt.

Senare va jag, Madde, Jossa & Sebbe ute & alla andra vette fan vart dom tog vägen men iaf, vi alla 4gick och gick och satte oss & frös & sånt shit. Sen tagga alla vi hem till mig & slagga!

Det tog ETT TAG ATT SOMNA?! Men det gick iaf. Sen drog Sebbe hem & jag och jossan & madde va kvar och fixa käk & sånt. Drog senare till skolgården & luffa & sen till sumpan donken & där va en massa folk i sumpan (som vanligt) Sen tagga vi till en bänk & luffa & allt sluta med att resten drog hem förutom ja , madde & jossan. Vi låg på en rutten alkis bänk & luffa & vi ALLA låg på varann kolla själva: 

 

Nu har jag kommit hem & kollar pä FILMISCH! Vi ses :D PEACE!

-2 oktober, grattis rosie !

ROSIE fick ett barn idag 00.32 det e skit nice så grattis!

Men på tal om annat så har jag inte mycket planer idag, ska platta håret, sminka mig & få se vad jag hittar på senare. Ska kanske pallra mig ner till Sumpan? Nejsch jag orkar inte :(

Lyssnar på oskar linnros, från & med du.. Kan fan inte sluta dunka den!

Men ska fixa mig nu vi ses ciao! BLOGGAR SENARE ;)

-2 oktober, ute en massa...

Idag har jag varit i skolan, men inte på lektionerna tyvärr...

Sen tagga jag med Matilda någonstans & sen till Duvbo, efter det gick vi till Lötsjön & satte oss på en rutten grön bänk. Sen snacka vi en massa där sen drog jag hem & hon drog hem till sig för att vi skulle fixa oss. Efter typ 1timme & några minuter efter att ha dushat & sminkat & skit så taggade jag hem till Matilda, hon fixade oxå sig & hade SKIT FINA LOCKAR !

En stund senare taggade vi ut & gjorde absolut ingenting! Saker & ting bara flöt på jag & Matilda satte oss på ett berg & gjorde inget, bara snacka lite. Sen drog vi till UNG & där va en massa! Som man inte kände & några sötnosar som, Jossan, jessica, jennifer & meja & massor andra...

Vi drog ut massor av gånger & gjorde absolut inte mycket mer!

//M Peace !


-1 oktober, 1a oktober nu !

Idag har jag träffat Natta, Lee, Tim & Alex, Alex fick en helt ny dator som dom byggde hopp & det verkade vara jobbigt 3 skit stora lådor och grejer med massa dator delar... peeeuuh tur att det inte va min dator (haha) Nej men snart ska jag oxå få en ny dator jag med just nu har jag 2st bärbara i mitt rum, den ena (bästa ut av dom) ligger & ruttnar under skrivbordet. Och denna jag använder nu funkar att använda inge knas med det, förutom att jag inte kan, ladda ner filmer, spel, plus att jag inte kan spela.. Skit tråkigt!

- resten av dagen drog jag till Sumpan & där va alla möjliga folk. Jag träffa på Bella & hennes kompis Julia & umgicks med dom för jag inte hade något för mig ändå. Vi drog till bellas farsa sen tror jag & jag och Julia vänta utanför, sen drog vi till UNG (igen) Sen drog vi till Rissne till Bellas mamma om jag har för mig rätt! SEN drog vi till UNG igen tills det stängde, nu ligger jag i min säng & hoppas att jag kan somna & kommer upp till skolan i morgon & det lär ju hända eller ? KOLLA KLOCKAN NU LIKSOM -.- Men ska blogga i morgon om jag orkar !

//M, peace guys !


RSS 2.0