- 31 december

Här blir det ingen fiesta i Sumpan, ska dra mig iväg mot Ljusterö! Fett taggad, eller egentligen vet jag inte om jag verkligen är så taggad... Man vet aldrig känslan förns man e där & umgås med folket. Svårt att berätta vad det är, men ibland kan saker & ting dra helt snett pga en grej. Men jaja skit samma, ska faktiskt träffa skit roligt folk, Emil (såklart) Niklas, marielle, jonas kanske & hans tjej, broder & hans tjej.

Peace out, ska faktiskt duscha och packa och göra mig i ordning ska fan ladda på ipoden och det där! NICE NICE ! :D

HA EN TREVLIG NYÅR!

The copycat

Året:
Hur var 2010 för dig ?
Awesome
Var det bättre än förra året ? Yes

Någonting du aldrig kommer att glömma från 2010 ? Träffat grymma polare, finner mig själv & massa roligt
Har du hittat en ny favorit artist ? Nja

Vilka låtar förknippar du med 2010 ? Take A minute
Har du rökt ? - ja
Har du druckit alkohol ? - ja
Har du kysst en främling ? Faktiskt
Kärlek: kommer och går
Hur var din kärlek under 2010 ?
Fuckt up
Har du vart kär ? ja
Har du sagt "jag älskar dig" till någon ? Yes
Har någon sagt "jag älskar dig" till dig ? Yes
Har du haft ett hemligt förhållande ? Privat
Har du lekt med någon känslor ? Lite kanske
Har du ångrat något  Nej inte direkt, eller... nej
Vem var den bästa pojk/flickvännen du hade ? - *****

Sorg/Hämd:
Har någon i din närhet skadat sig själv med flit ?
A, faktiskt!
Har någon i din närhet tagit självmord ? -Nära på
Har någon i din släkt avlidit ? ...
Har du slagit någon på riktigt med knytnävarna ? Haha a
Har du varit i slagsmål? Inte direkt
Har du velat hämnas på någon ? hah, JA
Har du gråtit? Om jag har!


Personligt:
Har du gjort något du ångrat ?
ja
Har du skämt ut dig ? haha jarrå

Har du ljugit för en vän ?
Vitlögn, berättat sanningen någon dag eller timme efter, alltid!
Har du vart ute en hel natt ?
Ja, standart!
Har du vart uppe en hel natt ? oja
Har du blivit tagen av polisen ?inte i år
Skola/Fritid: fuck it,
Vilken/vilka skolor har du gått på ?
ängskolan
Har någon gjort något elakt mot dig i skolan ? ja hah
Har du gjort framsteg ? A
Har du haft alla rätt på ett prov ? nej
Har du kommit försent? Helatiden :(
Har du försovit dig ?
ja, olagligt många gåner
Vilken/vilka sporter har du gått på? Zero


Vänskap:
Har du träffat nya vänner ?
Faktiskt!!! :D
Har du förlorat en vän ? ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej tror jag inte

2011:
Hur tror du att 2011 kommer att bli ?
Ingen anning har inte förväntningar ännu
Ser du fram emot det nya året ? Ofc!
Tror du att det kommer bli roligare än detta år? Man vet aldrig, nytt folk som vanligt!
Tror du det kommer hända något roligt ? Alltid!
Tror du att det kommer hända någonting tråkigt ? Sånt kommer och går
Tror du att du kommer att sakna 2010? Klart!

- 31 december

Vad ska man hitta på till nyår ? Vara i sumpan eller dra till Ljusterö & hitta på något kul ? Vet ej vad jag ska göra hjälp någon ?

- 30 december

Allt & inget, nu orkar jag inte skriva, nöjd ? hejdå, KNAS! :D

- 25 december

Dog ut av tråkheten hemma... Loggade in på datorn & snackade msn & webb.. Drog sedan hem till en killkompis & slagga där, dom geeka & jag kolla på, sen kolla vi film.. Och det va ganska roligt. Tog bilder på en dumjävel som hade gröna kallingar som lyckas att få dom att se ut som string!! HAHHA. Sen Somna vi det va den kvällen

JULAFTON!

Ja då var det jul då, man fick lite cash & lite andra små grejer, åt en jäkla massa gott vid bordet! Jag nöjer mig med denna jul i år & hoppas att det kommer bättre Jul!

Sedan kom några polare hem till mig typ chilla & snacka massa skit, lyssna på musik!

/ ha en fet jul kväll peace

What you ate today

Idag har jag inte ätit något speciellt, typ köttbullar & makaroner... Men det fick duga, lätt att laga men ändå så barnsligt gott! Mera om mat kan jag nog inte skriva för det var inte så speciell maträtt jag åt... Till det drack jag sprite, och tog lite yogurt

INTE SÅ SPECIELLT!

- 21 december

- JULOV! Fast jag va hemma & låg och sov istället, typiskt mig att missa något så kul att se sina betyg ? Okej överdriver ganska mycket, fuck it...

Jag är barnvakt idag, Alex & Lee drog upp till Dalarna.. Jag skulle ha dragit med egentligen, fast blev barnvakt till Lee´s son som är typ 8år gammal... Så ska vara barnvakt i 2dagar & sova över hihi! Men tur som jag har så e Jossan S här lite då och då!

- 20 december

Denna inlägg är för Emmis skull ingen annans hennes blogg ? www.knoke.blogg.se

Idag vakna jag försent, men det va bara pytte små lektioner dock skulle vi städa... Städa ? Usch fan vad tråkigt så jag chilla i skolan istället, sen skulle alla till Meja men jag drog ut likafort som jag kom, för Alex ringe mig och picka upp mig med bilen.. Vi drog till lötsjös pizzirea & beställde Kebab & Pizzor! Sen åkte vi hem till Alex... Ingen tim :( Han e med carro i egypien dom jävlarna.. Så alex e iaf hemma och chillar! Soft!! Sen fick jag mitt barnbidrag 1000kr gick och handla julklappar lite grann till allt & alla... Sen drog jag tillbaka till Alex så jag sitter här och chillar ska snart pallra mig hem, jag kan blogga mera när jag kommer hem!

/M, peace!!

- 19 december

Kan ni fatta att det snart är Julafton? Snart Julov oxå, fyf*n vad jag längtar tills allt det sköna, slappa, vara med kompisar, handla & nyår ska firas! Bäst av allt är att få spendera så mycket tid med Jennifer min bästavän som möjligt! Längtar bara mer & mer till min största frihet, Cash & ha roligt under lovet.

Ska dra hem i morgon, eller snarare (idag) kanske får en utskällning när jag kommer hem pga av att min mobil e bort och därför har jag inte kunnat säga att jag sover bort hos en kompis, sorligt nog. Men får väl ta smällen för en gångs skull är det mitt egna fel, haha.

Orkar inte skriva mer ska dricka lite mer vatten eller något e helt uttorkad!
//M, Peace!

- 18 december

Igår va jag med Jennifer heladagen nästan, vi drog till Råsunda skolan med annat folk från Ängskolan & hälsa på...
Sen drog jag & jennifer & Meja till skolan, jag drog på möte med kurator & Eva, mötet blev avslutad & jag drog för att leta upp Jennifer. Man hittar henne alltid efter typ 40 sms & 8 samtal & letar runt i hela skolan, tills man hör hennes garv & skrik, haha! Vi drog hem till mig käka lite sen kom en killpolare, vi satt & chilla sen drog vi ut till sumpan & gjorde absolut ingenting förutom att vara på ungdomsgården. Vi drog hem & jag lämna av Jennifer i T-centralen & jag drog till Tim & Alex, roligt var det ändå.

Idag händer inget speciellt chilla hos Tim & Alex rulla sakta hem sedan..

- 17 december

Godmorgon! igår blev det ingen bloggning, jag dampade sönder kl 02.05 kommer ihåg exakt tiden jag tryckte & slog på bärbara... Fyfan jag hatar min dator längtar till en ny! Men nu förstår ja det där med att man inte kan komma in på blogg.se det fu*kar upp sig i bland & i går var det första gången att jag blev med om något sånt där.... Knas

Jennifer åker från Vårberg exakt nu för hon ska komma hem till mig. Snällt va ? Jag menar shit det tar cirka 42min... Men f*n vilken mysig bästis man har, en riktig Homie! Mysigt, men inte lika mysigt att dra till skolan senare hahaha. Jag vaknade dock för hennes skull har vägrat att dra till skolan men om det inte vore för henne hade jag aldrig dragit till skolan såhär som jag mår... Så man ska tacka henne för att jag ens drar till skolan & pallar med!


I Love u My Baby....♥

Your best friend

- Jag har fler än 1 bästavän, det kanske låter helt åt helvete & hur man pallar med med alla & finns det ingen slut på vänskapen eller skapas det aldrig bråk ?

Såklart det finns ett slut i varje fina stunder man har skapat & varit med om.. Minnen som aldrig ska raderas, citaten gillar jag "Minnen som aldrig ska raderas" Man blir besviken & ledsen efter allt man genomgått, men förr eller senare tar det slut, synd nog. Men det beror inte bara på bästavännen utan en själv oxå, finns många andledningar & man ångrar det. Men det är inte många bästavänner jag har förlorat, det finns hur många som helst som fortfarande står kvar i mitt liv & i hjärtat. Dom är inte falska, jag vet exakt vart jag kan vända mig till så fort det är något. Men insett att man inte kan ha allt & alla i sitt liv, nån stans finns det ett slut & man vet vilka som är falska & vilka som är äkta, så är det bara!

Självklart finns det alltid bråk & gräl i vänskapen, det är något som man faktiskt får va berädd på i livet & det är något man aldrig kan komma i från, tänk om alla skulle vara snälla & artiga... Då kan man inte säga det man tycker då skulle allt bli mer kaos än vad det är annars. Det kanske låter galet, men det e för f*n bra att det faktiskt finns gräl & bråk... I slut ändan blir det alltid bra.

Min bästavän just nu som jag är med dagligen är ju Jennifer, hon & jag är så tajta. Vi har varit bästavänner i 1år den 3december 2009 blev det vi, & 1 år är ingenting för mig hoppas vi blir gammla ihop (haha) fan va sajk, men har aldrig vågat släppa henne fast jag trodde det skulle kännas rätt om jag skulle göra det, men vad fan jag sitter i slut ändan & saknar henne & mår dåligt, har aldrig mått dåligare över en bästavän som henne.. Släpper henne aldrig, känner inte så just nu iaf.. Hoppas jag aldrig känner att vilja förlora henne (vilket som inte kommer hända igen) men ja jag ÄLSKAR HENNE...

Älskar resten av mina bästavänner oxå, det klart. Men just nu finns jennifer så nära mig hon bor liksom 20 min från mig alla andra e långt bort & jag har inte trätffat er berga barn på 1år om inte mer, sen finns det andra oxå fast dom går jag & hälsar på & snackar ut nästan 3 gånger iveckan osv.... Älskar er alla ! Tack för att vänskapen finns!

- 16 december

Sitter i ung & mår inte alls bra.. Som alla andra vanliga dagar, veckor & månader.. Bloggar mera när jag kommer hem, puss

/M, Peace!!

Your first love

- Egentligen orkar jag inte att blogga, jag mår psykist piss dåligt & ingen kan få mig glad precis just nu. Så... ge er, tänk inte ens tanken att smsa & ringa...

Men i "bloggvärden" är jag alltid snäll så skriva "your first love" e helt okej att göra!

- My first love okey, Jag har haft otroligt mycket kärlek som hoppar ut & in i mitt liv, ungefär som grodor haha! Men en person jag aldrig glömmer tar jag upp nu. en jag har varit tillsammans med, men min första kärlek var... Hmm.. Om jag tänker efter så va det Wille. Men han e ute ur mina tankar, dock mitt liv. Har inte träffat eller sett han på typ 1år, men sånt där händer... Vi va tillsammans typ 4månader & var på G ett bra tag.. Men så sket allt sig, tårarna rann,mådde piss,saknaden & allt det där. Jag älskade verkligen att känna att ha någon bredvid mig att veta att han alltid finns där för mig, spelar ingen roll när eller tid på natten eller sånt där, älskade små retas med han & smsa & veta att han älskade mig & att det fanns någon plats i mitt hjärta som gjorde mig glad, varm & trygg...

Introduce yourself

- Maria var namnet! Nilsson i efternamn... Om det inte finns ballare efternamn (?) Gillar att skriva & blogga, det lättnar en del av tyngden på vissa saker, dock ger det minnen som aldrig ska raderas, typ som minnen för livet hur ballt e inte det ? En egen webbsida liksom, vem tackar nej? Inte jag! Hur töntigt nog det än låter gillar jag att blogga (thats is) Vem klagar på Bilder, texter & Videon ?

Jag har alltid problem i mitt liv, fast dom löser jag ut för det mesta, fast ibland går vissa saker inte att lösa t.ex
- Glömma bort någon person
- Hatar du en person, så e personen stämplad som hatad hela livet
- Sömnproblem
- Skolan
- Kärlek
 
Och massa annat som inte kommer ut...

Jag är ofta olycklig, sällan jag e lycklig med andra ord. Jag har finnaste vännerna på jorden det sköna e att dom e äldre en mig dvs, respekt & tacksam hjälp får jag helatiden av dom, helt underbara! Fast dom har inte varit med i bloggen så mycet, gillar inte hänga ut folk... Men kanske ska göra det så fort jag & mina vänner ses ?

Jag föredrar Kaffe ist för tea. Jag är ung & dum ni räknar ut själva.

Vad kan man säga mer ? Puss & godmorgon!

New Thing

Eftersom jag inte har mycket att skriva om på bloggen, dock inte har motivation vissa gånger så kopiera jag från en annan blogg på det jag kommer skriva om, ni lär se snart vad det kommer vara fram tills (?) Ja jag vet inte. Men skirva blir det & inlägg nice va ? 

 Ibland är det smart att vara en Copycat ♥

- 14 december

- Ibland älskar jag bloggen, man kan skriva av sig sk*t mycket saker, dock privata fast det publiceras inte upp i bloggen. Men samtidigt när man inte har motivation för att blogga så blir det inga inlägg, det klart. Men ser att folk tittar in i min blogg rätt mycket, vet inte vad det är som gör det intressant med min blogg... Men kul att folket kikar in! Fast det är tråkigt utan inlägg, men jag skriver lite då & då, ni vet mina perioder då jag verkligen kan skriva f*ck you till allt i bloggen ? Haha

Men idag har jag skola jag somnade klockan 6 igår (Bolibompa tiden) Sen vakna jag 23.00 så jag har varit vaken sen dess... Usch. Ska fixa kaffe snart lär behöva skiten resten av dagen, herrå

Peace, /M


Nilsson is back on track (?)

- 12 december

Inte bloggat på ett bra tag, men ibland orkar jag inte dock längar jag till en ny dator (tillgång till bilder & video & massa annat) Idag är det söndag, usch... Så min lista är:

- Städa rummet
- Damsuga
- Torka rest med spray and shit
- Duscha
- platta håret
- Ta något att äta...

Sen sitta vid datan som vanligt med andra ord...

Bloggar mera efter allt detta ! :)


- 8 december

Tja! Har ni saknat mig & min bloggning idag eller ? Nehe.. Inte ? Okej gud vad tråkigt! Nejdå men idag drog jag till skolan va där på morgonen & allt, men gick bara på dom 2 sista lektionerna, jag mådde ingen bra psykist igen men ändå ser man ut att vara glad 24/7 i skolan eller hur... I bland önskar jag verkligen att jag mådde bra någongång under mitt liv... Det kommer jämt perioder som dödar mitt inre...

- va faktiskt i sumpan (som vanligt) dom hade julmarknad, men den sket man i totalt... Har glömt allt sånt där roligt... Så jag va med kompisar istället & de.

nu ska jag sova... måste ju de för att kma t skolan CIAO!


- 7 december

Skoltrött kan man lungt säga, skötta alla lektioner förutom matten, svårt att komma tillbaka i en rutin som att gå i skolan verkligen (alla lektioner) Förrut kunde jag bara slappa när jag kände för det, sitta i min ensamhet & lyssna på hög rock eller vad det va jag lyssna på, så jag flög & kom iväg i mina egna tankar... Fan va härligt det va! Men sen så har jag ändå ångest över att inte ha gått på lektioner men ändå varit i skolan... Fan va svårt detta är!! Men ni kankse tänker "Haha, har du gått i skolan 1 hel dag men ändå missat ett ? Fyfan va keff" Säger bara såhär, pekar en fet finger till dig & för mig själv e det psykist svårt att acceptera att jag ska sköta, verkligen ska ska ska! Ej skolka eller försvinna i min egen värd, fast jag hatar att gå i skolan...

Men säger så här, jag e s  k  i  t s   t  o  l  t över mig själv i dag :)

Dricker dock en varm tee dryck "kvällsro" var namnet.

Vi ses & ja jag e hos Tim & ALex

PEACE

- 7 december

Godmorgon! Shit det är typ förstagången jag e uppe tidigt & hinner blogga lite för er läsare ? E stolt över mig själv, fast i & försig e jag hos Tim & Alex ska pallra mig till skolan snart efter kaffe & har laddat min Ipod, eller ja (En polares rosa ipod...) Det ser kallt ut ute & jag ska nog planka till Näck ? Fy helvete vad lat jag är kan någon bara inse en smal liten brud som mig vara lat (?) Skit samma, orkar inte blogga mer men jag e PIGG SOM EN HYPAD... MÄNNISKA!

TJINGELING!

- 6 december

Tjena Tjena! Var nyss på soc möte, har 2 stycken soc-"kärringar" som pratar om olika saker med mig, men ibland kan dom vara 2stycken i samma rum som mig & sammarbeta med mig, höhö. Men idag hade jag bara en & snacka om sömnproblem, fick jätte mycket papper & som ska göras hemma & skrivas & fixas... Jätte kul, hmm (?) Iaf så ska jag fixa detta (hoppas jag) & komma igång med att äta (nej jag har inga ätstörningar) Men däremot har jag svårt att hitta rutin efter som jag sover dåligt & vaknar upp dålig tid osv.. Så missar frukost & lunch & middag äter jag typ 9/10 på kvällen & det är ju inte så super duper bra.

Just nu gick jag över till Lee & Carro,Anna,Natta,Alex,Linus & Tim. Så jäkla mysigt att vara här (alltid) Men Tim drog bilen hem t Carro & Natta henka på hon skulle oxå hem. Så just nu e det bara katterna (Sigge & Missan) & jag & Linus & Lee & Alex... Venne vart Ramin är...

Så Lee håller på med maten, kanske ska hjälpa ?

/M,Peace!

- 6 december

Närmare Jul för varjedag som går, det e mysigt! Mysigt med att man faktiskt kan mysa & varva ner, har ni tänkt på att när det e sommar så är man ute mycket mera än på vintern! Dock har man sommarlov som är längre än Julov, ballt va ? Så med mitt ord "Mysigt" menar jag faktiskt, sitta & slappa i soffan med en filt, dricka varma drycker, kaffe,tee & choklad eller lika gärna varm mjölk, man känner värmen när man kommer in i lägenheten/huset,man äter värdens godaste Julmat! Herregud va gott det är & tur att det inte är en rätt, utan att det är mycket att välja på, alltså korv,ost,potatis & köttbullar osv...( Ni fattar)

Sen mysiga outfit's, varma skor, vantar, halsduk, mössa & det där!

längtar till julen då jag kan äta mig fet & jäsa & presenter & Nyår hel*ete vad det ska bli kul med Nyår planerar & föreställer mig redan (haha) Sajk!

Skola om ett par timmar vi ses :)

- 5 december

Ditt utseende:
Hårfärg? Svart/brunt
Längd? 165 tror jag
Skostorlek? 37/38
Ålder? 14
Kärlek:
Har du kille just nu? Nej
Gillar du någon? ingenaning
Vem? Skit it
Tillåter du din kille röra vid dig? A
Överallt? Nja, kanske ;)
Har du haft sex? Nej
Hur många har du haft sex med? zero
Har du haft många förhållanden? Räknar bara seriösa, 2stycken
Smak & stil:
Vad har du på dig? Just nu? Mjukisar & Linne
Hur ser dina trosor ut? Genomskinliga spets hot pants
Har du någon BH? Yes
Hur ser den ut just nu? Rosa/svart
Hur beskriver du en fjortis? för mkt k*k i munnen = ej kan snacka, mkt smink, fjorre beteende osv... 
Hur beskriver du en pluggis? Pluggis = cash,framtid klarar sig bra senare i livet
Bad days:
Har du varit full? Ja
Har du däckat? Ja
Har du haft sex på fyllan? ...
Har du rökt? sen jag var 12 ej stolt
Har du snusat? Haha aa
Har du gjort något olagligt? Ja
Har du slagit någon ner till marken? Faktiskt...
Yes/No:
Är du allergisk mot något? Faktiskt, massor!
Tror du på gud? Ingenting, om gud hade funnits hade det ej funnits idioter eller hur?
Har du en bästis? Yes, en heldel!
Är du vegitarian? Nej, aldrig
Har du varit med om ett stort gräl? Yes
Antingen eller:

Mjölk/saft? Saft
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Hund
Cykla/gå? Moppe? :P
Öl/vin? öl, Spikat!
Kanin/hare? Hare

- 4 december inbakade flätor



(Tack Moa SKIT FINT, fast tog bort dom igår, dom håller ju inte alltid)

- 4 december

Jennifers & min 1 års dag var igår & den fira vi ej, men vi var med varann till 22.00 igår & va med några 2till & titta film. Sedan tagga vi till Ung & hade inge liv som vanligt... Tagga senare hem & jag mötte upp Simon & Lollo dom skulle till krille jag sa hejdå & drog hem & vilade. Sedan ringde det & jag hade inget att göra så jag drog vidare till Sumpan (igen) Sen så va jag där vid typ Tornparken & mötte upp Joel & Lollo, sedan gick vi promenader runt Sumpan.

mötte sedan upp Kevin,jossan,madde,chip & johannes. Vi drog runt & hade kul bara inget märkvärdigt hehe!
Drog & lalla runt i tunnelbana & massa sedan droppa vi av i Sumpan (igen) för att tagga till mig och somna & det har varit en tuff natt tro mig vi hade inge liv & va bara ute, kom he typ 05.00 Herregud normalt folk sover vid den tiden eller något...

Just nu ligger jossan & sover i min säng hon e ju skit söt!! Ska väcka henne snart... ;) <3 Peace!!!

- 1 december

ännu närmare dagar till Jul & nyår fyfan vad skönt! Sedan kommer Sommaren, herregud vad förväntningar jag har på vad jag ska hitta på och allt. Tänk er bada,sola,chilla,vara med kompisar (UTE) för engånngs skull! Bara ha kul, hela lovet eller kanske deppmode ibland med det fixar sig alltid som alltid ? Right!

Jag ska kubba till skolan det är 15 min kvar tills jag börjar, skit nice! Hinner möta upp min bästavän Jennifer !

M/Peace!<3


(EJ TAGEN IDAG)

RSS 2.0