Skit i datumet för idag & skriva ut de jag känner för folket!

- Saknat min kärlek så mycket alltså Cash! Du har get mig styrka fast allt inte har varit lätt, inget e simpelt men du finns alltid där för mig som en del av mig! Du vet exakt allt jag gått igenom sen jag nästan föddes, då du typ va 14 som jag är nu...
Jag har minnen kvar sen jag va liten & du va stor, det e samma som exakt idag fast jag blivit mognare än att typ inte kunnat cykla & behövde stöd haha bästa. Och idag du har snart bil snart egen lägenhet & tjänar snart mera para i fickan. helt otroligt vad tiden har gått fort!

även om vi inte har haft så bra kontakt på dom senaste åren så vet jag att jag fortfarande har dig & du har mig (om det nu behövs, du e förfan stor nog haha) Cash, du bygger upp mig rätt mycket du vet exakt hur man hanterar mig, du vet exakt vart du har mig. Men det som fuckar upp allt att du e äldre än mig & folk fantiserar fel om oss.. Jag hatar det, finns bara ord till folk som tycker helt knas om oss är FUCK YOU ALLA SOM TYCKER SÅ !

Minns du som här tiderna
- Du lärde mig peka fuck you mot MC klubben & bilar & människor som va helt oskyldiga
- lärde mig säga massa knas fula ord
- När jag börja lära mig cykla
- Vi handla godis vid tjosken & jag va tvungen att smyga för att få gå & handla med dig
- När jag hjälpte dig baxa öl när du typ va 15/16 bast & jag tog av flaket på övervåningen

Kolla hur mycket jag minns av oss cash... Och jag e ledsen att måste dölja att jag ens har kontakt med dig! Men jag kan inte motstå ända sen min morsa gick bort... Du e allt för mig ÄLSKAR DIG & DET VET DU !


CASH & MARIA-KNAS, genom nästan allt !
KOMMER ALDRIG SLÄPPA DIG!

-30 september, skolkat en hel dag

Tjena! Vill slänga in ett snabbt inlägg för att jag inte har mycket att göra...
jag har skolkat i dag en hel dag, och ja det klart man undrar varför men det kommer jag inte berätta, men det klart det inte e kul att skolka, vem njuter av sämre framtid ? inte jag!


SUCK MED DET HELA!

-29 september, UNG

Har varit i skolan snackat med kuratorn oså.. Det gick lite si såd'a'r, snacka om en del grejer fysiskt & lite psykist om mig sj! Sen ska jag få en l'a'kar tid snart om kroppen ochså.

Sedan drog jag till UNG & d'a'r var en massa folk (som vanligt) Så tog bussen med jossan & Kwabi hem, jossan gick av sen fortsatte jag & kwabi under bron i hallonbergen, nu e jag hemma. Ska kolla på TV l'a'gga mig i TID klockan e mycket nu vafan!

Ska fixa mig & prylar vi ses orkar inte blogga, synd :(

/M, peace out you guys !

-29 september 2 Hours late!

Tjena! E skit tr'o'tt, funderar att vakna, platta, sminka mig, hinna ta en rund tur till balkongen hehe... Ska liksom kolla v'a'dret inget annat ! Vi ses har lite kaos :)

/m, peace


-28 september, csi

- Kanal 5, kollar csi & ska dricka te... Min hals e sabbat! Vettefan vad felet e, men ska snart fixa mig & slagga efter pogramet. Dvs om jag kan slagga tidigt idag, inte vid 03.00 tiden -.-

/M, PEACE !

-27 september, ingen av er kommer palla read this one ! btw snott from my... sorry dude, give me a hug later!





-26 september imorgon skola

Fan va jag inte e taggad till skolan imorgon pallar inte gå på lektioner, men har redan snackat med Timpen om skolan & sånt kändes skit skönt att snacka av mig i Torsdags! Han e min nya Psykolog fan! Men ska iaf försöka fixa skolan iaf INGEN SKOLK helst! Men jag har sagt det skit många times nu... Men jag menar alltid allvar, det slutar ALLTID med skolk & massa sånt. Men jag ska keep going dudes ;) !

Men ska ut på balkongen & kolla läget sovgott maria nilsson...

/M, PEACE SWEET DREAMS ! :D

-26 september, söndag

NU e det söndag, eller det blev det för typ 3 timmar sedan. Jag e hemma & fick lite phone call skäll av mina päron. Oj det kanske inte var smart att vara borta i 3dagar, men om man inte pallar med dom ibland så e det en självklarhet att jag inte e hemma iaf... Men det mesta privat livet kommer jag inte ta upp här i bloggen känns lite knas om man snackar om familjen & skit!

Just nu sitter jag & inte gör mycket, kollar runt & klickar kanaler till kanaler tv apparater ni vet! Idag ska jag inte göra ett skit kanske plugga lite ? It do,snt sounds like me... Plugga ? Wtf har jag hög feber eller hehe!

Orkar inte blogga ska kolla tv, sen somna in i skiten!


Borde kanske sova i h'a'st svans ? Pallar inte fixa håret det får jag ta och fixa n'a'r jag VAKNAR !


/M, PEACE OUT GUYS!

-25 september, Lördag

Nu e det lördag fast det känns som fredag för mig, har inte varit på en 3varvs promenad i Ursvik för vem pallar ? Alla andra men inte jag ja va skit sur idag på en grej pga hemma osv... Så hoppas ni hade kul i Ursvik folket !

Idag drog jag till Mongoliska (vettefan stavningen) Men skit samma, mongo mat iaf, alltid lika gott & få i sig mongo energi! Mådde prima efter maten. Jag va där med, Carro, Alex, Tim, Anna, Lee,Natta & mig själv! Hur mysigt som helst sen drog vi hem hit (alltså till tim och alex) sitter fortfarande uppe alla andra slaggar typ, vi såg filmen Frozen har velat sett den skit länge! ÄNTLIGEN säger jag bara..!

Orkar inte blogga mera just nu, ska göra en snabb grej sen ska jag upp & slagga! Vi hörs!!!!

/M, PEACE OUT!

-23 september, riktig jeffla skolkare !

Kolla hur lat jag e!

- studiedag
- Tisdag
, Drugsmart,kill & tjej snack, Husbybadet. Gick bara po Drugsmart & Lunchen!
- Onsdag, Fysiskt aktivitet, Film, Gruppdiskussion, gick bara po Film & gruppdiskussion!


Imorgon e det Torsdag sedan Fredag... Hehe lets see how its going to working ! Fatta va lazy jag e, sjukt!


Men skit i det, e annars oxo en skolkare ivarjefall. Men Its going to be a STOP FFS, e tr'o'tt po en massa fronvaro & missat en hel del & vill inte go om 8an liksom... Keffaste grejen e att man kan go om...

Fan finns det att skriva om mer? Jag e keff po detta, fan e skit tr'o'tt & ska slo po TVn & se om ngt bra e on the TV, sen ska jag sova... Eller inte ska utan kommer somna helt omedvetet framf'o'r TVn, men b'a'sta e att jag faktiskt ligger i min s'a'ng & har TVn typ venne hur man ska f'o'rklara men visar en bild VAFAN att det ska va jobbigt! :D


Tkr detta ser fuckat ut... Detta ser litet ut, men skit samma webbcam som webbcam :D Kan dock vissa resten av rummet en vacker dag jag har tid... :)

//M, PEACE!!!

-20 september, Stan med Matilda

Shoooo, vill bara ber'a'tta att man fortfarande lever & har klarat kv'a'llen igår & Idag faktiskt! Jag & Matilda och massor fler va bara ute och chilla, sen n'a'sta dag kuta typ till donken & sen drog jag & Matilda hem till henne och chilla d'a'r sen tagga vi hem till mig, åt lite mat & sedan in till stan, hon handla lite saker b.la skor osv...

I morgon e det skola F*TTA f'o'r det orkar verkligen inte med, men kan tyv'a'r inte skolka 24/7 haha! Ska lyssna på musik & kolla tv och sova och hoppas på b'a'ttre tider!

/M, PEACE OUT !!

-19 spetember, tagga ut snart

Tjena jo jag lever faktiskt, min helg har varit helt OK, Madde sov hos mig & vi hade mysigt & va ute osv...
Hon drog hem & jag tror hon har match nu snart eller vad det nu va, idag har jag inga planer for the day.

En boring l'o'rdag... Men ska tagga till Lee nu & fika eller vad det nu blir. sen kan folk h'o'ra av sig om de vill do something.

//M, PEACE!


- 16 september, fredag i morgon

Jag e skit glad att det är Fredag imorgon & sen e man ledig på Måndag också, skit chill! Undra vad man ska göra ihelgen ? Sitta & dra sig hemma..

Aaa tror fan nästan det!

//M, PEACE!!

- 15 september, 1000-tals problem fast kort fattat!

Hej alla glada där bakom skärmarna, jag har inte bloggat/uppdaterat mycket under 1vecka & 1dag. Och kan ju dra lite anledningar till varför & berättat vad jag har gjort under veckan:

Det känns som om allt e fullt upp helatiden, man har inte mycket tid här i livet, allt de roliga tar fort på bara några få sekunder, & det stör mig verkligen mycket! T.ex min vardagsliv i skolan & lite övrigt:

Vaknar inte i tid, kommer försent varjedag (utan att överdriva) hinner inte äta min frukost & det gör satt man inte orkar med en skoldag tydligen? Sitter & gör mitt bästa men blir aldrig klar med det jag ska göra, skit irreterande, har ångest & stress fick man reda på, inte så jätte kul att veta! Man blir fan halv rädd! Lunch maten suger K*K, Man tar en cigg efter maten & nästan varje rast. Menmen, inte så mycket att göra åt saken att man har den biten av just alla 1000-tals problem. Inte alls mycket kontakt med andra i skolan eller utanför, det har hänt lite grejer som gör att jag inte orkar, e bara med vissa som jag ändå har kul med! Kommer hem & har ångest över att man inte orkar plugga fasst man vill...!

Allt handlar bara om ork det hela va ?! Men jag seriöst pallar inte, det e mycket som krävs ändå att nå fitt målen i skolan & komma vidare bra! Men jag ska lyckas från & med nu har jag en lista på att jag ska va bra & sköta mig här har vi den:

1. vakna i tid till skolan & hinna äta frukost!
2. fixa mig snabbt men ändå inte se drogad ut till skolan?
3. äta bra resten av hela livet typ, frukost, lunch, mellan mål & middag ! Hur great som helst ?!
4. göra mina läxor!
5. ha en tid där jag lägger mig bra för att sedan komma upp!

dom 5 sakerna ska gälla lite då & då  :)

// M PEACE!!!


- 7 september, 00:55

Kom hem nyss typ 20 min sen kankse, ska sova nu. Kankse bloggar mera imorgon, Puss!


PEACE!!

- 5 september, sleep over..

Godkväll! Fan nu sitter jag fast med min HOE (carro) alltså, hon får mig alltid att vilja stanna kvar & slagga över här hos Tim & Alex, fan för dig syrran ! Egentligen vill jag halv strypa dig men på samma sätt älskar jag dig syrran...
Vi va faktiskt ute på promenad till Pris Extra (ovanligt?) Köpte upp 100kr chips,dricka,hår färg,nudlar & en latte. Om jag minns rätt, carro köpte typ vattenkastanjer & yoggi eller något..

CARRO & MARIA = TÖNTAR, tänkte skriva lite till iaf, andra raden typ eller vad man nu ska säga för jag gjorde mellan rad neråt. Vi sitter i samma rum knappt 1meter från varandra & skriver på FB chatten med varandra hur bögigt som hälst.. Fattar inte direkt våran sjuka lathet... Förklara carro ?!

Men iaf, ska ut till köket nu med carro, om jag ens får med skit syrran! ska störa henne nu MOHAHAH!

PEACE & GODNATT!

- 5 september grönalund

Dagen i dag har varit awsome, varit på grönan, rubriken förklara allt såklart. Åkte rätt många saker faktiskt, jag lovade mig själv att aldrig åka berg&dalbanan men nej vad händer ? Tim tvingar mig på något sätt lyckas han övertala mig... Hur fan gick det till ? Åkte det typ minnst 3/4 gånger! Sen åkte jag massor till.. 

Min brors tjej har aldrig typ åkt något på Grönan så det första hon gjorde va att åka
TILT & INSANE & resten av allt där, snacka om att rensa allt haha! Men såklart skrek hon som en galning! 

Jag e fett smart & inte tog med mig kameran, men min dator e sönder så kan ändå inte ladda upp skiten.. Fan då! Btw, så vaknade jag 08.00 & mötte Alex, lee, Ramin, Tim, Niko n, Linus runt 09.00 sedan åkte vi till grönan så kom bror & hans tjej & Emil såklart ! Och Natta kom jag nu på. Så vi va många och hade kul!

E skit trött just nu & besviken att carrhoe inte hängde med men det finns ju andra år att dra dit ;)

PEACE !

BTW, i går va ochså skit kul !

- 4 september Lose my Ipod

Tja alla glada, jag ligger i s'a'ngen & v'a'ntar po att alla g'a'ster ska dra fron l'a'genheten, fett jobbigt med 30 pers kan fan inte go ngnstans... :/ har inte ens 'a'tit frukost, helvete !

Jag har tappat bort mitt allt! Ipoden! Helvete mitt liv e halft f'o'rst'o'rt idag... R'a'dda mig ngn ? den kanske ligger hos tim & alex vet inte, hoppas annars kommer jag fo damp & faktiskt k'o'pa NYASTE IPHONE och dampa po mina p'a'ron so j'a'vla arg e jag plus att jag ska ha en helt ny ipod! FUCK DAMP!


PEACE !

- 3 september, snart ska man tralla hem

Tjena sköningar, läget med er ? Sj e det prima ! Varit ute och haft kul med några & nu e jag med några Grabbz till! Skit kul men ska faktiskt dra hem, men undrar om jag vågar gå ända hem nu ? pedofiler och allt det där.. Hmm man vet aldrig, men Carro ska faktiskt ringa mig och se till att jag kommer hem bra det ! Men tog ej bilder... Synd men bloggar kanske mera när jag kommer hem

Btw, ska till Grönalund på Söndag, TAGGAD !


PEACE!

-3 september försenad


RSS 2.0