- 30 november

SOVIT UT & HALV DöTT...


- 30 november

Okej jag vet att det låter stört att jag har valt att plugga istället för aktivitets dagen som att bada,yoga,pingis,bowling,promenad & massa andra roliga aktiviteter... Kan ju säga att jag inte har motivation för det.. Jag har varit där tidigare & visst att det var kul dock. Men har tröttnat kanske i9an kommer jag vara med (haha)

Jag spelar runt på Facebook & ska snart stänga av datorn... Eller något i morgon när alla har aktivitetsdagen så börjar jag kl 10.00 chill va ? Resten har eftermiddag eller typ 08.00 på morgonen, jag har en as bra lagom tid! Bra Svenska, men skit samma... Kan blogga mer i natt eller i morgon!

Ses sålänge! /M,Peace!!

INNAN DUSCEN !

Jag har valt att plugga before this tomorrow, sajk!


- 29 november day 1

- Tjenixen! Har varit i skolan, jag ska börja med Day 1 osv... Tills jag faktiskt börjar 100% i klassen.. Just nu provar jag bara att gå i 8:5.. Men det känns som om jag redan har börjat i den klassen.

Day 1, varit i skolan kom ej i tid pga klockan gick helt åt helvete (väckar klockorna alltså) vi började med SO & den missa jag (som vanligt -.-) Sedan var det Matte dags, weei... eh? Iaf så planera vi ej vilken grupp jag skulle ha gått i Matten.. Men nu fixade vi det tillslut! Sedan var det Lunch, min mage kurra sönder... Drog till HK (HemKunskapen) vi bakade pepparkakshus.. (skit mobbat) Min blev ful.. Var ej nöjd, men sånt händer antar jag. Sedan hade vi Engelska, gick på den & gjorde engelska, vi har dock engelska prov på Fredag, aj aj aj! Sedan efter Engelskan hade vi Språk, fast jag har ju slutat på tyska så blev det KompEngelska ist.. chill & nice e det iaf!

Efterskolan satt jag & luffa i skolan med några... Sedan gick vi ut typ halv 6 & drog till Sundbyberg.. Sedan tog vi tunnelbana mot Duvbo & där ifrån gick jag hem... & nu e jag hemma.. Eller det var ett tag sen jag kom hem men jag har ätit mat osv..

SKA DUSCHA NU BLOGGAR EFTER DET!

- 29 november, minnst nå ett G iaf!

Jag har pluggat & skrivit & läst en massa under denna korta tid, nu återstår bara boken som jag ska läsa dock skriva om men det är ganska lätt & enkelt med den biten... NP liksom.. :D

Kommer somna mitt i bokens del så jag bloggar i morgon !

M/Peace!

öåä

- 29 november, Carisma uppskattas!

Några gillade Carisma♥ (hunden) & Emelie tackar er & hälsar en trevlig natt!

Imorgon var det dags! Dagen jag väntat på ett bra tag! Jag ska byta klass, hur skönt som helst & jag längtar redan att börja exakt nu... Inte ut av att plugga (men skulle va bra att plugga & jobba eftersom det ger en framtid) Men pga att jag har mer kompisar där & mycket mer motivation att ens huvudtaget att komma till skolan! Yees äntligen säger jag bara...

Smyg bild på mig som Emelie tog & la upp på min logg på Facebook... Aaa skit nice! Yes skit fin bild dock.. (elr inte)

(Ej min dator)

Ska ta & krypa ner till sängs & läsa nya klassens bok som jag e tvungen att läsa & skriva om sedan :)

//M,PEACE!

- 28 november, 1 advent

- Drog aldrig till Solna igår.. Drog till Rissne & massa, sedan kom jag till Anne-lie & Emelie, Hon har Värdens sötaste hund denna år.. Så i min blogg värd är hon 1. plats som 2010 sötaste hund



(fast hon är lite större nu!)

Vi sitter & väntar på Emelies & Annes kompis, så vi ska äta god middag & ha det skit trevligt, dock har jag bakat Choklad muffins... Yeah! 

M/Peace... :)

- 27 november

Drar ut ska till Solna, skriver mer sedan <3

/M, PEACE!

- 26 november

- Pluggat hela natten i går, dock va jag uppe i 35 timmar igår... Jag var helt död efter att gjort mina uppgifter som jag fick av skolan igår... Fick hjälp av Jossan & Carro på sidan om lite då och då. Carro var lite inne i något, såg ut som om hon läste om något på datorn så vi frågade henne lite, men vi fick svar hehe. Det e skit tråkigt att plugga & jag har det, men sålänge jag når ett G eller VG i det jag gjort på 6 A4 papper så nöjer jag mig med det!

Det öser med snö här i STHLM, det ser mysigt ut från gamla stan & det där. (Genom fönstret dvs..) Men när man tar på sig sina sköna Uggs, skön vinter jacka med en skön färg som ingen annan har & en mössa & luva på så är det varmt, plus mjukisbyxor.. Men det är alltid en gammal vana att ha mjukisar på vinter & sommar -.- Men fan va kallt det är!!!

Ska kanske ut & träffa cash sedan venne vad jag har för planer men hon hör av sig snart hoppas jag :)

/M, Peace

- 25 november

Nej jag har inte dött! Jag har bara inte orkat blogga på ett bra tag, har inte dragit hem heller, sitter med Carro & Jossan. Ska till skolan i morgon för det e ju min sista dag i klassen 8:1, synd (eller inte) Ska faktiskt börja testa 8:5 tydligen (whoho!) Har längtat efter en otrolig bra klass & bra vänner (?) Hmm, lets see.

Bloggar kanske imorgon eller något vi ses!

- 21 november lite kortfattat!

- Igår va jag med L,C,J & min själv vi gjorde inget drog runt en jäkla massa. Va ute till typ 03.00 Alla drog hem till dig & satte sig vid datorn vilket jag gör exakt nu.

- Idag vaknade kl 14.00 satte mig vid datorn vid 17.00 tiden drog ut kl 21.00 kom hem 01.00 jag va i sumpan drog till Ung & träffa några.. Kom två kärring fyllon & bah:

-Kärringarna, vart ligger..?
- Jossan, Det ligger under den där tunneln & rakt fram sedan vänster tror jag hon sa
- Oskar, Om du ger mig en cigg beskriver jag...
- Jossan, Käfften oskar!
- kärringarna, snål fitta sa dom till oskar elr ngt...


Sen gilla dom jossan att hon va fin, jag och emmi stog 1meter ifrån dom eller ngt, filip & joel bredvid oss... Sen tyckte dom att jag va smal osv... jag garva & resten oxo... Dom tyckte att man kunde tuttknulla jossan eller vad dom nu sa hahaha! SKIT KUL! :D

PEACE!

länk till en chill blogg!

 http://www.sanktnico.wordpress.com/

Lätt läst & en skön blogg, drivs av en snubbe Nico var namnet Checka in! :)

- 17 november

Yes, jag lever frågan är om ni själva lever ? Jag har det rätt så bra iaf & har varit i skolan på 2 lektioner, starkt gjort... o.O

Iaf ska slagga nu eller surfa runt jag hatar att skriva när jag är på äckliga piss humöret CIAO!



- 16 november, undrar om jag orkar med Matten ?

- Vi börjar med Matte som första lektion & jag e kräsen & kommer verkligen inte kunna jobba på Matten på en morgon, fyhelvete NEJ! Kommer komma till nästa lektion klockan 10.00 istället, på språket.  Har sovit SKIT BRA igår natt & pga min underbara bror, fast jag hatar honom (det hör till i syskon rollen?) så e han ändå bäst. Satt & spela med honom & jag fick sitta på hans dator & spela wii! Han ska hänga med mig & köpa stationär dator nu i veckan hoppas jag ! :)

Nej orkar inte skriva mera.. Ska dricka Pepsi & en morgon.... & fixa mig sedan blirre skola :( !

- 15 november Sajk jag är...

- Godmorgon, KOLLA JAG e skit HYPE! Jag har varit vaken hela natten & inte sovit.. det e jobbigt att ha en del av sömn problem... Men skit samma, jag sitter inne på Facebook & chattar med Anton som logga in nyss typ, han har typ oxå varit vaken hela natten typ (tror jag) Men han har en skit bra schema just nu som jag precis baxade..

Schema:

- Duscha
- Dricka kaffe
- fixa sig
 

& Sedan dra till skolan....!


- 14 november kort & snabbt

Ska berätta att jag ej har haft dator & det har varit kefft! Ska skriva kort uppfattning om vad jag har gjort under 3 dagar typ..

dag 1, inte så mycket varit på ung & träffat folk och inte gjort så mycket

dag 2, va med Jossan F & vi gjorde inte mycket snacka & va med typ alla & gick hem osv... kommer inte ihåg hehe..

dag 3, alltså igår va jag med Jossan F, Emmi & Hugo. Vi gjorde inte mycket Johannes drog hem vi drog och kolla på film & Emmi drog jag & jossan va kvar & snacka osv...  Sen kl 06.00 drog vi hem till mig sedan slagga Jossan hos mig och vi åt tårta & massa... Ehh tjockisar :) Men iaf sen somna vi 08.00 vaknade 16.00. Drog vidare t Sumpan tog varsin börgare & STOR vatten! Drog ut & satte oss.. Drog & mötte upp massa & sen tagga över allt!!! Och nu har alla dragit till sig & jag e hemma :)

- 10 november

Shoo gangster's! Vaknade klockan 15.00 idag, precis när mötet började, (alltså missade jag helaskoldagen) Så jag kubbade & va helt fuckad i ansiktet & va helt mörk under ögonen jennifer sa " Du ser helt förstörd ut.." Jag höll på att falla en tår över massa grejer när hon kramade om mig.. Men var tvungen att inte vissa mig svag framför sekreteraren.

Ledsen att jag dampade med förra inlägget men jag va så irreterad, men denna gång gick det ganska bra ändå, men jag hatar fortfarande soc! Nya möten kommer det 24/7 ändå... Sorligt nog !

Nu e jag hemma & chillar bloggar kanske senare!



(kan jag inte bara va glad & dra tbx tiden?)


- 10 november kan du tagga kärring ?! :D

Godnatt ska slagga snart... Eller så blir det som vanligt att jag slaggar vid 3/4 tiden.

Nu skriker Cp kärringen på mig HATAR HENNE :D GOSH! JAG GILLAR När ens ***** LEKER ENS ***** !

HAR SOC fitt möte i PLUGGET i morgon, detta gillar jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 9 november, angående om vinter..?

TJA! Slagga runt 04.30 imorse, kom jag upp till skolan ? Asso... Ja det gjorde jag men va aldrig på lektionerna (duktig flicka) Jag som skulle sköta mig ! Detta viskar mina tankar till mig " EY du din fucking snor unge, gå till skolan yalla! Din lilla babbe, jag kommer mangla hela dig & möblera om dig!" Men skit i detta orkar inte tänka på skolan får ångest & panik av irritation & massa annat.

snö, snö & snö ?! Taggad till skolan i morse kl 11.00 typ så fucking snöar det ?! Asso va? Driver vädret med mig? PISS KALLT & MINA UGGS BLIR FUCKADE, ska ta & spraya dom nu...!

FACELOOK MOTHER FUCKER'S!

(åter gå till min Hoodie, i miss the munk tröjan!)


- 8 november godnatt!

- Gillar pudding o.O




NATTI!


- 7 november, kallt!

Har ni märkt hur fi** kallt det är nu förtiden ? Det har blivit en av dom kallaste vinter i Sverige, tror jag iaf! Men Shit vad vidrigt! Frost, kyla & varma kläder. Fine att det e mysigt att ha varma kläder lite halv mode prylar.. Men jag vill/har ingen ork att gå ut längre! Jag slösade bort remsa idag pga att jag inte pallade gå hem!


Btw, dags att börja med pills igen... *suck*

- 7 november, btw!

såg INCEPTION igår med Alex, natta, carro,tim, steffie & Lee! Vet ni hur grym den va ?! Herregud!

- 7 november simon

Varit med Simon idag, har slaggat hos alex & tim typ 4dagar..? Haft skit kul !

Tagga till simon vid typ 4/5 sen kom Filippe. Sen drog vi efter ngn halv timme. Simon drog till sin morsa & jag & Filippe va kvar & luffa i sumpan. Jennifer va i sumpan oxo, skit kul har inte varit med henne sen flera veckor/månader sedan. Trist att det blev så men nu hade vi varit med varann! KUL KUL!


- 6 november, promenad!

Vill bara skriva, så ni fattar att jag inte har magpumpats eller typ dött eller något sånt där!

Men i går hade vi kul, bilder kommer säkert senare men jag ser ut som ett
helvetes rövhål igår. Alla andra va ju värre.. men dom va balla ! Imorse hade jag en konstig dröm & jag stöna & skrek, jag vet vad jag drömde minns det till & med! Berättar senare om drömmen eller så.

Just nu tänker alla dra på en promenad & köpa sig fett & extra KG på Willys... Fett smart.. eh! Men jag kanske hänger med venne, men ja vi ses :)

- 5 november

Tjena mitt bena! (fett kefft) Men aja. Idag vet jag inte vad som händer... Asso har 3 altenativ, gå på maskerad fest eller dra till ngn annan vette fan eller göra en annan grej. Men har ångest & vet inte hur jag ska få tag i grejer eller vart jag ska.. Ska se vad som händer förväntar mig mycket.. Men ändå inte, får ta det som det kommer !

SES PEACE!

- 3 november

Jag taggade till sist ut, typ kl 22.00 eller ngt. Drog till Simon gick lika fort med Emmi, Jossan & Madde vi luffa runt i Sundbyberg till ör... Herregud för mycket fritid! Alla slagga hos mig förutom Emmi hon tagga hem.

Madde drog imorse jag & Jossan ska ut & luffa vi ses Pusssss!


- 2 november

Last night in Nacka...

Now im back in Sumpan! Im gonna fix some stuff, take my Ipod and shit... Bra svengelska, ska vakta Linus f'o'rst! Ses snart


RSS 2.0