Söndags planer

Godmorgon kan man nästan säga vaknade ju för 1 & 1 halv timme sen. Jag känner mig jävligt fet eftersom jag ätit;
1. chips så fort jag vaknade
2. 15 min senare salad röra
3. 4 min senare macka och te
4. hemlagad burgare !

Nu ska jag städa & duscha och sedan sätta mig framför datan & chilla..

Btw, köpte en väska på MONGO 300kr en liten väska.. Överdrivet pris men det va värt det, ska ju trotts allt ha med det i planet när jag reser!

SOMMAR LÅTAR

Man längtar ju till sommaren right ? Har några jag ska pumpa på i mina öron i sommar iaf


(Mellony - syn på sex)


( Fronda - Sommar )



( The larssons - vi svävar fram)

rengniga dagar nu är det PAYBACK!

Även om det är fjorre låtar skiter jag i, dom har funnits sen 08 då man lyssna på dom! Nu är det 2010 & Man tröttnar aldrig !


chillisch !

- Tjenis penis jag kom nyss hem från skolan & det gick rätt så fine. Just nu ska jag fixa typ 5 toast och sätta mig framför tv´n & klicka runt lite och kanske sms och så.. Vi hörs peace!

PS; JUSTIN BIEBER SUGER K*K till hanna xD


Ska snart sova

- Ska snart sova så det här blir mitt sista inlägg för idag, tråkigt va ? Ska inte vara så ego. Men jag e väldigt trött har tydligen inte lyckats somna iaf hmm.. dum man är när man faktikst har en säng och en dator att kolla film på, men kollat film har jag såklart gjort ska bara sova nu och vet inte hur det ska gå till, så får vi önska mig lycka till så jag kommer upp ? Man vill ju (inte) missa skoldagen imorgon heä heä Men nya roliga gubbar slängde jag in oxå, ni kommer se dom lite då och då, men ingen fara dom står inte i vägen...! Btw jag har så jävla ont i magen typ vid äggstockarna blir förbannad det kommer förstöra min natt i guesse... Men god natt alla coola där ute vi hörs i morgon ! Puss

gårdagen

- I går va jävligt soft, jag och några andra 3 kompisar va. Vi rökte vattenpipa i solen det va skiiiiiiit skönt, dessutom chill det va en polare som hade typ högtalare och så sätter man bara in ipod i mitten and shit sen så dunka vi på högstanivån! Men bilder kanske kommer senare (om jag får lägga ut dom) men vi hörs, sitter dock hos tim och alex och sob över här skit mysigt att vara med folket ^^

PEACE


Utgång!

- nu sitter jag här i värmen och väntar på en kompis sedan ska vi möta ennu en kompis sen får vi se vad vi gör, men det e bara att messa/ringa om det är ngt, men idag kan ingen göra ngt med mig för e upptagen med lite annat folk ! Men iaf det e lördag solen steker sönder mig och det är varmt I löv it !

600kr i handen WOHO!

- Hej hej bloggen i dag gick jag inte till skolan för jag skulle göra ett ärende... 
Så jag vaknade runt 10/11 på morgonen och satte mig på balkongen och hade kul för mig själv. Sedan så satte jag på mig vanliga kläder & smink. Sen drog jag ut och satte mig på t-banan t t-centralen & när jag hade gjort det så bytte jag och tog Roslagsbanan! Drog till Täby och gjorde ett ärende och fick 600kr i hand eller 100kr hade jag redan så jag spendera det till, 4a örhöngen, mat/smootie, vita shorts, pilot brillor det e ju sommar så vrf inte ? hår klämmor, brun puder, bikini & jag orkar inte rabbla upp allt det kanske e allt men det e säkert ngt jag glömmt (som vanligt) Men i morgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men vi hörs !

Trevlig helg



svar på FRÅGESTUNDEN !

1.  är du tillsammans med någon om inte vem gillar du och är kär i ?
- Tyvärr är jag inte tsm med någon. Kär kanske jag är vem vet ?
 
2. Hur gammal är du
- Jag är faktiskt 13år & fyller 14 i år 

3.har har du tagit droger
- Absolut inte, skulle aldrig kunna göra det heller det är inte min grej och kommer aldrig bli det heller faktiskt ! Själv tkr jag det är skit och kan sabba en del saker i ditt liv/kropp! Så NEJ har verkligen INTE gjort det.

4. Favvorit film ?
- ingen speciell just nu om jag ska vara helt ärlig, men jag gillar alla filmer från komedi t skräck/thriller!

5. är du oskuld ?
- Ja självklart är jag det, har bara drivit med högst 2 personer & då va jag faktiskt oseriös, men trodde faktiskt att dom skulle förstå det har bara drivit med 2 personer. Men det va ett seriöst DRIV men JA jag e OSKULD !


6. Är du bi ? Eller vad tkr du om dom som är bi ?
- Nej jag är verkligen inte bi jag e faktiskt "bög" brukar driva med mina vänner vi tjejer kallar varann bög för vi gillar ju killar & beter oss som grabbar i bland (haha) Men nej är inte bi, Tkr inte ngt speciellt för dom som är bi faktiskt, dom har ju sitt val man kan ju inte ändra på det dirket, inge fel att vara det heller !

7. Vad gör du exakt nu ?
- Jag sitter vid datan och ska snart sova e super trött efter denna dag!

8. Vad har du på dig ?
- jag har en grå munktröja & ett linne turkos & jeans!

9. Har du mens ?
- Ja det har jag... Tycker det är skit och att jag aldrig fick det, men det finns såklart P-Piller för att stoppa mensen men man skjuter bara fram det så orkar inte med det, det kanske gäller när man ska utomlands man äter p-piller men jag gör inte det, kanske om något år då man öhh ja ?

10. Vad tkr du om "klackarnaitaket" som va med på Blogawards i höstas ?
- Om jag ska vara helt ärlig mot dig Rebeca så har jag aldrig läst bloggen, men tror säkert att den är bra!

11. Vad tkr du om "Dessie" "paow" & "kissies" ?
- Dessie, hur ska man börja med henne? Blivit mognare än 08/09 då hon va i fjortis tider, jag menar inte att hon INTE är fjorre för det e hon ju på sätt och vis. En ganska ovanlig 15/16 tjej som super/röker och tjänar 20.000kr i mån av bloggen ? Rätt lyx! Jag tkr att hon är rolig ibland för hon skämmer ut sig själv så jäkla mkt för ett antal läsare. Tkr hennes blogg är helt ok av skit bra!

Paow, hon kommer med sina åsikter vilket jag tkr är bra, men hon blev dock kallad för rasist vilket va jävligt töntigt hon riktade precis inte allt mot blattar, okej jag e själv blatte man förstod hennes förklaring om sammhället och hela köret! Dessutom har hon börjat blivit mer säker än förrut, det va bra att hon sluta umgås med Dessie hon har blivit en mer vuxen 16 åring kan man kanske nästan säga.

Kissie, ja en provicerande BRUNETT/BOTOX I LÄPPARNA/SILLI BRÖST & här näst näsan! Kommer kanske bli rena michael jackson ? Men det e ju så hon tjänar av sin blogg att va en kaxig brunett/blondin & väldigt provicerande men i verkligeheten INTE ALLS LIKADAN! Ful e hon oxå !

12. vart bor du ?
-Sundbyberg !

13. Vad tycker du att en bra blogg ska innehålla ?
- Tips/humor/lite små reklam för typ t.ex "det här är en deadem som kan flyga till just dig och är uppfunnen i typ nordpoolen" eller inte vet jag ngt liknande reklam som inte har kommit ut i sverige än. Det lockar flera läsare vad jag tror, vissa gillar ju att provicera fine ! Det beror till person t person skulle jag vilja svara !


Blev trotts allt data ändå !

- blev trotts allt dator iaf, idag väntat på att skoldagen ska försvinna & rinna iväg heäheä. Men efter det drog jag till banken men det var stängd så drog till sumpan, där träffa jag Matilda & efter att ha varit med Matilda träffa jag några andra...

- En katt jävel höll på och komma t oss och kela and shit. Men jag & en till drev typ om att sparka i väg den och sånt och det va ju kul, men samtidigt taskigt ! Efter att katten drog iväg efter vårt skrämande på katten och så ser en av min kompis ett papper och info om katten och ringer och det stod "hittelön" på papperet och att katten va försvunnen. Så vi ser katten och jagar sönder den, en människa kom och hjälpte oss lite om vart den drog och sånt. Tillslut efter halvtimme letande om inte mer! Så va det fel katt ! Den andra "riktiga" katten va den som vi drev om att sparka och sånt var där uppe i backen vi var från början, ganska svår och beskriva men det va ändå kul och sånt :)

Just nu tänker jag svara på frågorna på frågestunden !


SKOLAN <---

- Snabbt inlägg nu då! Jag sitter i skolan och väntar på nästa lektion, alltså svenska sen språk och något mer kanske. I dag vet jag inte vad jag ska göra kanske vara med Jennifer & några till :)
Men iaf hinner in blogga så mkt det ända jag gör i datasalen är facebook & plugg, tråkigt ! harre gött så ses vi inte idag igen i guess för min bror har tagit min dator och det suger ganska mkt så det är väl ganska synd, ingen facebook, inge msn ingeting. Men ja nu säger jag hejdå :)



Kul på Msn


- Jag & skönaste Emil Törnqvist hade inget att göra på msn Han gjorde den där AIK! DU LÄR DIG & jag gjorde resten och juste btw han gjorde dom där gubbarna under hjärtat resten har jag gjort iaf..


FRÅGESTUND !

- Tänkte köra en frågestund som alla andra bloggare brukar köra, så ni vet ju hur skiten går till Ni frågar Jag svarar! Jag svarar på dom jag vill svara på, nästan allt som sagt ^^) Beror på vad ni frågar!

Frågorna kommer svaras inom 1 vecka iaf, innan fredag iaf

Peace

Justin Bieber f*ck off

- Känner mig sönder knullad i öronen av alla låtar av Justin, en sak jag vill hälsa t honom rakt i facet " JUSTIN BIEBER U SUCK " Fattar inte vrf alla gillar honom eller okej dom flesta, snacka om 16år & ser ut som en p-p12-v! Hatar hatar killen !

Vad e det här för låt, blir ledsen av sånt här skit :,/


orienterings dagen gick åt HELVETES BALLE

- Självklart vaknar man 08:50 och skulle vara där 08:30 eller vad det nu va, hade INTE KÖPT MAT & när man väl är i prisextra så möter man på c00linarna emma & fillan, så hade dom på sig jeanstight´s & Det hade jag med faktiskt... (-.-) Men iaf jag skulle som sagt köpa mat och så kom dom som TUR VA så köpte aldrig mat. Dom berättade att deras lärare blablabla... Så ingen ide att va med!

"fejk sms" vi skulle t sumpan, vi blev nekta av en busschaför, så vi tog nästa buss till sundbyberg så gjorde vi fake sms och det gick susen! När vi va där gick vi in på donken och åt mat, emma & fillan glöm inte fillan 20kr och emma 10kr ska jag ha av er <3

Senare underdagen gick vi in på ungdomsmotagningen och lekte med hissen och gick ut och satte oss bilder;

(fett balla, ngn haffa ffs)

(SEXIG 3KANT)

(åkte upp & ner ehe..)


Snabbt inlägg som f*n

Tjennahmors ! Idag har jag gått i skolan faktiskt, e skit stolt & har inte kommit en ända försenad.
Gjorde dock inte så mkt i dag va hos Lee och hälsa lite sen drog jag hem och  fick cash för i morgon har alla 7or i min skola orienterings dag, säkert jätte kul *fejk skratt* Nej men nu ska jag ta och göra en grej sedan borsta tänderna och somna och vakna tidigt i morgon



Ny "avslutnings bild"


- Vad tycker ni om den här bilden ? Gjorde den själv för 3 minuter sen & Blev ganska nöjd faktiskt..

- Elinor, kan du inte börja med frågestund ?

Maria as keaz svarar, Självklart Elinor kan jag börja med frågestund, btw det va längesen jag gjorde en sån thx för du checka in på min blogg, länka faktiskt den till henne (Schh)

(INLÄGG BORTTAGET)

....

Drar t Tim & Alex

UTGÅNG ska gå och köpa en grej sen blir det upp t tim och alex ! Syns <3


Keaz is back on track !

- Det va ju ett bra tag sen, okej 5 dagar sen. Idag är det Fredag ? Eller jag vet faktiskt inte, tänkte duscha strax & fixa mig, typ sätta mig och göra en muntlig redovisning på No. Det är så vidrigt att jag tog Blodigel (djurriket) eller vad det nu är för skit.

Niklas the forsling kom nyss in hit för just 4minuter sen & han är lika ful som vanligt, nej skoja bara. men ska blogga mera senare för jag har inte mkt att säga, boring!

Lotz of love // Keaz


(misslyckad bild, men det väcker minnen av den här bilden)

Random




Jag vet inte vad som är felet

Under ett par dagar har jag velat komma in i en rutin där man går i skolan och gör sina läxor typ 1 timmer per dag. Men helt ärligt verkar det gå helt åt helvete. Och ja jag vet man bör kunna fixa sånt där, gosh det e ju skit lätt ? Men nej inte för mig, jag tkr det e så jäkla svår att fokusera & Kosentrera, och sen har jag inte tålamod & är alltid stressad. Det här går inte! Vad ska jag göra, ringa polia ? Men nej, nu ska jag vara seriös. & Nu är jag seriös. Men ska försöka så gott det går får väl hålla tummarna för att det kommer gå bra 8an & 9an för jag ska verkligen skärpa mig & gå igenom genomgångar dock vara i tid och gå på alla lektioner vare sig jag vill eller inte. Vad kan hindra mig ? Jo MUNTLIG REDOVISNING, har ingen självförtroende, eller jo det har jag men just det här året hatar jag bara att gå fram och göra min grej. (Det är för jag e lat, utan har ingen rädsla)

- Just nu; Sitter jag hos Tim & Alex, ingen nyhet jag vet ! Men alltid lika kul att vara här. Man gör ändå så mkt här än att vara hemma hos mig och sitta och spela, dra sig vid tv & ja ni vet hur det kan vara när man e hemma. Borta e alltid bäst hemma är alltid bra, nu blev det tvärtom men skit samma det e så jag menar iallafall som helst. By The Way så har jag Utegångs förbud eftersom jag inte skött skolan och massa annat, men nu e älskade bror så snäll så att han faktiskt lät mig sova borta ♥ 

Jag skriver mkt just nu, men det e just nu det e läget att "chill vid datan" & Skriva en jäkla massa. Men i morgon är det söndag och jag ska hem tidigt alltså innan middag, ska äta middag hemma/duscha/göra home work. That is so funny, or not ! Men nu orkar jag inte skriva 300sidor som det brukar vara i en bok men vi hörs ha det bäst !

DU TITTAR PÅ EGEN RISK!


RSS 2.0