Den blev ej bra... -.-


saknar en skön chey, lite gay jag vet!!

Carro barro ! Ville bara säga det, & om du läser detta carro så langar jag en söt kram via.. eh datorn!



Hittade en ganska liknande bild haha! Nej men helt ärligt saknar jag dig otroligt mycket Barro!!!

02.43 smög jag ut

A men e man ung & dum får man ju vara berädd om lite galenskap! Jag drog ut vid den tiden som jag skrev i rubriken & jag drog ut för att träffa en cool-grabb vi satte oss ute & snackade ut om allt & inget, sen drog vi till IP & promenerade lite vid duvbo. Sen efter 2 timmars talk & sånt shit så drog vi båda hem, haha han var nojig att hans mamma skulle märka att han hade varit ute, ganska roligt faktiskt.

Nu e jag hemma & bloggar för tidigt! Har vairt vaken sen igår... GOSH!

as coola kompisar

Var ute & gjorde absolut ingenting förutom att springa runt vid lötsjön & vid skolan pga att några muppar jagade mig, jag fick adrenalins kick & lubba järnet som en idiot. Ville nästan spy efter att ha lubbat..

Ps, ni hade fina rumpor killar!

Underbara vänner

Idag vaknade jag helt random kl 11.00 Alltså va, brukar jag vakna så tidigt på en lördag (?) Nej absolut inte, checka min lur & såg att Kenny hade ringt. Rinde upp han & va helt ny vaken & han pumpa i mig massa roliga nyheter te.x att vi skulle dra till IO eller något liknande.

Samtal mellan mig & Kenneth:

- Jag, alltså kenny ? Vad fan tänker du när du ringer mig kl 09.00 ?!
- Kenny, A men upp & hoppa vi ska träffas!
- jag, vad e det du inte fattar ? Klockan e nu 11.00 & du tror verkligen att vi ska träffas nu !?
- Kenny, a varför inte ring mig när du ätit frukost!! :D
- jag, Kenny ?
- Kenny, A ?
- Jag, FUCK YOU ! ♥

Jag drog & käka frukost, skit nice! Drog sedan till Sumpan hem till Kenny. Vi kolla på krigsfilm.. Den va grym ändå faktiskt, sparta & det där kriget. Hans mamma gjorde en underbar pasta grejs som smakade som typ.. Finner inga ord men det va otroligt gott! Jag & kenny planerade vad vi skulle göra & det blev tillslut IO efter hans tjat, Jag var inte direkt jätte taggad.

Påvägen dit driver vi i tunnelbana & han gjorde miner & jag vet faktiskt inte vad... Det var kul!

Framme i IO & det tog 40 min att hitta plats, tillslut hitta vi pga av att vi frågade om platser osv... & vi satt vid datorn typ 5 timmar... Efter det blev det Burger King!

Sen tagga vi till sumpan & stog bakom nån garage & vänta på Jacob, sedan gick vi runt & satte oss & drog till mig och titta på en film.

Dator

Beställer hem en dator nu, skärm & mus, tangent & hela kittet... Fan idag hade jag tid, var ej i skolan spendera tid hemma istället tyckte det va mer värt just denna dag. E super glad att jag hade i tid idag & beställde hem den, den kommer nån gån i veckan eller nästa, men nu e det gjort iaf! ♥

IM HAPPY, ska ut med vänner senare tror jag. Vettefan vad som man hittar på tar det som kommer :)

... dont ask


Here comes the sun

Solen skiner så man knappt kan titta ut, har parsiener (stavning?) ner dragna & jag ska ut & leka i skolan...

Orkade inte dra t skolan tidigt, gick & la mig fel tid, ska på dansen också ses :)


(ALLA älskar sin hoddie ? Speciellt Timpans hoodie!)


Saknat kenny för mycket...

Jag har nog aldrig saknat någon såhär mycket dem senaste månaden. Jag satt & tänkte på mina älsklingar, gullungar hela bunten! Men så tänkte jag på Kenneth:

"Hmm hur länge har jag inte träffat Kenny ? Shit 1 vecka sen (?)"

*Kolla upp senaste sms & samtal mellan oss...*

Men vad fan ? 2 dagar sen, haha!

Kenny om du läser det här så vill jag bara säga att jag älskar dig min lilla cheezeball

A trip to the darkland whitout fears, but i wont left tears

It was hard to say, i cant explaine. How i feel, how i see things. I want to say everything to the whole world but i cant. I need more time to heal i guess. I need to know my self and get to heal. Some day i will show you all a true.. Maybe, i dont know.



Where is the big smileyface?


Why so sexy ?

Jag älskar snaggade killar, men dom ska passa i det oxo! Det gäller inte alla men blattar passar ej i det!

O        R        G          A         S        M


OORRGGAASSMM



5 saker jag hatar

1. Jag hatar människor som förstör andras relationer & förhållanden
2. Att jag blir hackad på att jag umgås med mina älsklingar
3. Jag hatar att jag aldrig hann säga ta farväl till min älskade moder, ångrar att jag ej hälsa på henne mycket
4. Hatar lögner, om du tänker ljuga kan du lika gärna ta tillbaka allt ända sen vi sa träffades förstagången
5. Hatar auvundsjuka människor


5 saker du inte visste om mig

1. Spelar gitarr & sjunger
2. Går på dans, Ragga dance
3. Jag har gått ner otroligt mycket i vikt sen 6an.. Men till sommaren kommer jag komma i bra form!
4. Har en otrolig konstig musik stil, ingen har fattat den riktigt
5. Jag är random...


I feel my heart falling to floor? Or I dont know...

Kärlek är ju för komplicerad, eller nu menar jag inte hela kärleken. Utan att verkligen finna rätta personen & allt, hålla sig till en person. Ska försöka fixa det här nu & hitta en underbar & snäll snubbe.

Haft det jobbigt med kärleken dom senaste veckorna!

Snubben som jag trodde var seriös & någon jag verkligen kunde lita på & hålla mig fast vid, men det fungerade verkligen inte.

Sen har vi en annan som jag föll för & började gilla otroligt mycket, som faktiskt var perfekt (trodde jag) Vi satt & diskutera om saker & jag sa som det var att jag gillade han, men hade tappat känslor för han... Vad sumpade jag egentligen ?  Men nu har jag faktiskt tappat bort han helt, skrev hjärtan & gulliga saker till han, & nu skriver jag som om jag inte känner han någon mera & bara är bra kompisar. Menmen..

LoveLoveLoveLoveLoveLoveLove where are you taking me ?


Hb tugg!

Godmorgon! Igår var jag med de sköna folket, alltså grabbarna. Vi var inne i sporthallen och dom spela fotboll. Jag satte mig och lalla med ipoden. Sedan drog alla hem runt 8 eller 9 så jag drog till tim och alex några andra grabbz. Sov över här hos dom och jag vaknade runt halv 3 ganska jobbigt har varit vaken sen dess... Killarna vaknar snart och deras moder oxå, ska dra och leka i en kartonglåda...

Close the door and get out

Jag ska ut i kylan ska dra iväg & käka med några polare, randoms sådära.. Nej men dom e faktiskt mina älsklingar, whihoo! Vi ska feta i oss nyttig mat & gå in på en fin resturang!

E redo för att gå ut i äckel vädret, peace!

Skype med någon random

Eller nej det är bara Adrian Giraffen, den kända. Typ... Vi snackar om bär & stenar, skit kul konvertion vi har med varann, vad snackar resten av folket om egentligen, snälla hästar eller söta Ponnys ? Nej men fan det är för grymmt att snacka om det, hur ballt som helst!

Sitter i mitt rum & har jätte kul, whihoo! Disco Disco!


( Min ponny som jag älskar, PS: den var köpt på BR!)

Keaz keaz keaz, keaz write it down!

Tillbaka home sweet home. Men jag har jätte ont i magen, det är irreterande jag vet varken om det är något jag ätit eller om det bara e äggstockarna som kronglar & leker runt i magen typ. Jag e sjukt trött på att ha så ont, känns typ som om man ska skita eller e skit nödig (haha) men NEJ så är det inte, det är väl något på G men jag hatar värkarna... Helvete varför just nu ?

Jag ska be om mina pengar snart vilket jag redan gjort i morse men ej fått skiten, hoppas jag får 1000kr eller om jag bara får 500kr då blir det lame!

Vad ska lilla Maria hitta på idag ? Asso det vette fan, alltid oplanerat & saker & ting faller ändå på platts & jag nöjer mig med det, har slutat planerat & det har gått toppen hittils. Hatar att ha planeringar på helger osv... låt saker & ting bara ske vafan, :)

Ska dra nu, ut eller typ något ska höra vad grabbarna ska göra, har flera altenativ typ dra till A & T, vara med E, eller vara med J J, A,A,J,W & resten ingen anning alltså
 


/M, peace!


Ut med min teddy emil

Vi ska dra ut, han ska få köpa energi dricka till mig... Han mutar sönder mig alltså, hörs sen! :)

kenny

Var hemma hos Kenny typ 52 minuter sen, tog bussen & tagga hem, fast först var vi med alf, jerkan,jermaine & wille. Vi hade ju roligt, sen ville alla dra utom jag & kenny så vi drog hem till han & titta film, en ball film! Minns inte vad den hette (fan också)

Men när jag kom hem kom min stora teddy in & hälsa på, han har däckat på madrasser i mitt rum.... herregud! Söt är han när han sover ! Puss på dig min fakking broder, Emil var namnet på min teddy!

Jag älskar vad min kamera går för, kolla vilken snygg bild...


Cash only & I like money

Fyfan vad jag älskar pengar, pengar går till mina tillgångar. Utan pengar kan man inte ha ett skit, eller jo det kan man men det mesta går till pengar, aktiviteter,mat,kläder och så vidare alla fattar.

Men pengar är såklart inte allt! Men det är en stor del till nästan allt iallafall!




( min grymma cash burk, den e ju alltid chill att ha när man väl kan se vart man har sina cash)


Everything is never as it seems


Ibland älskar man tv'n

Simpsons, Family guy & I am a legend ♥

+

Problemet är att du inte ser det själv...

Snälla kan du inte se det ? Kan du inte känna det ? Du tar min tid... Har du inte sett eller märkt det själv, lämna mig bara... Stick från mitt liv. För jag är trött på att låtsas vara glad med dig.

Jag är lyckligare utan dig


I dont want you, dont you see it ? She's taking you time....




Affe

Sitter & töntar mig med Alfred, Jerry & Jermaine.. Vi har faktiskt kuligt hos Alfred. Igår sov Alfred & Jermaine hos mig, vi somnade runt 5 eller 4 på morgonen, fyfan! Sen ringde Jermaines alarm helvete va sur jag blev & Affe blev oxå halv lack... vi trodde det kom ut ifrån men nej fan det vare inte utan det var från hans iphone...

Bloggar mera sen orkar inte nu. Ska vara social (peace)

pic's from thailand


(flyget)


(Over the top)

(flygplatsen i Thailand fett stort!)

( I fixt the nail)

( I Miss my bad shorts )

(brunett :) )



You turn my heart from beating fast to beating slow, that's lame

Så snyggt! inte alls överdrivet mycket smink... Alltså det är ju såhär man ska se ut ? Varför inte (?)


If you got no moves you'll be my last resort

Idag var jag med Kenny & Danne, vi kollade film hemma hos Kenny & drack cola & åt cheeseballs & hade det fett mysigt, eller jag tyckte det iaf! Flera sånna dagar borde det bli, thumbs up motherfuckers!

Peace!


ice age

Det e fucking kallt! Minus grader 24/7, kan det bara inte bli sommar snart ? :(


I dont know where love is... This is so fucked up

Tja, har inte bloggat så mycket rättare sagt  (uppdaterat) har inte haft orken att göra det, även om man har kul ute & kommer hem är det att man inte alltid hinner blogga, men jag har velat göra det men inte haft ork som sagt.

Idag har jag varit med finaste människorna på jorden L,S,A,A,D,K,W,J, & J Har jag glömt någon mer (?) Nej jag tror faktiskt inte det... Men vi var ute & hade lite halv tråkigt men ändå roligt. Vi var i löthallen & spela fotboll. Sen taggade alla hem, precis alla förutom jag,S,K & L vi drog hem till S & titta på film. Vi alla myste med varanndra så det blev en böghög på golvet & på sängen, ganska roligt faktiskt.

Sen skulle K hem för att klockan blev lite för mycket för han så hans päron bad honom att dra hem. Vi var ute stannade kvar ute & snackade en massa i Tornparken. Sen drog S jag & L upp i S's porthus & tog hiss till 5 våningen & chilla där & pratade mycket om kärlek & det fick mig att tänka till & massa blablabla...

Sen drog S in till sig, jag & L drog till Sumpan & jag tog bussen hem

Bloggar mera senare / M,peace!

Webbar med en peddofil...


....

dagens "jag vill inte skriva" .....

ett tusen nittio sex

ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen Miss my mom ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio sex ett tusen nittio

♥ 


Take me or leave me, what is you choise ?

M S N 

är alltid rolig chattar med Adrian, en snäll typ!♥ Vi typ skriver om allt möjligt & jag undrar varför jag inte har somnat än. Det e ganska irreternade men skit samma.

Bloggar mera senare har inte orket nu, k
änner mig snurrig


fotboll

Ska dra på grabbarnas träning, har aldrig gillat fotboll annars... Men nu börjar man digga skiten, eller inte skiten men ni fattar vad jag menar. Ska dra dit ensam... Fett kul & sitta i en bås & frysa ? Eller det är väl inte så kallt idag, hoppas jag!

Men tiden rinner jag är 30 min försenad typ, så ska dra ses!

YaaY


beautiful friend's on earth

Fatta att man kan hitta så underbara vänner, det e helt underbart på så kort tid & det kommer fan vara länge också jag är super glad att ha fått så fina vänner som alltid ställer upp & verkligen gör allt för en. Det är ju skit viktigt att kunna ha vänskapen & vara det länge, Tack för att ni finns coolingar!


hemma hos babianen

sitter hemma hos babianen med dampungen med somalien & någon till vi sitter & chillar ska sedan ut puss

school pic's


(Emma)

(Jessica)

(kattig halsduk!)


bio pic's


(Jag)

(HB tuben, skit ful! Selina va ju cute)

(GODIS♥)

(biljetterna)

(nice platts vi fick)

(Underbart fula!)

Selina & Maria !


Bloggar mera snart + lägga upp bilder

Ska duscha eller äta mat♥ om några minuter, skriver mera när jag är tbx! PEACE

by the way

Ser fram emot i morgon oxå, dansen! Ska bli feta kul med jess♥ & lollsken♥ tror jag ?

sleep time...

Selina va här hos mig ett tag, bilder kommer imorgon från ganska många dagar av lite av varje, bio & ute & detdär & videos... kul va ?

Men jag har typ tränat i 30 minuter nu med en grej som selina kom & lämna & sen lämna hon en fet nål oxå, fråga mig inte varför... Men jag ska pallra mig i sängs om en stund vill borsta gaddarna oxå & sedan sova.

Ha det awesome, sweet dreams! Peace

RSS 2.0