UTE SENt KOM HEM!?

haha, det e inte direkt mitt fornamn va? Det e faktiskt min slakt har sagt at mig bara for jag smyger ut med min kusse som e 17 ar och drar in t stan elr traffar killar :( Jag e ratt sa sne just nu bara for hennes pappa kom pa oss nar han skulle in t hennes ute hus sa skulle han hamta ngt hos oss. Sa sag han att vi inte va dar kl 1 pa natten ahaha men kul har jag haft iaf medans jag har varit ute! Ikvall ska man val tanka pa moppen och pallra sig ut igen ??

BTW, dansa igar, alla dansa stripp typ & drack mkt alohol och rokte pa.. Men jag drack inte elr rokte faktiskt!! LOVAR stog bara och dansa med kussens polare.


Ny dator !

Tjena har inte bloggat pa 4dagar & nagra timmar, suck..(?) Iaf jag va pa morsans begravning idag & mar lite piss vill traffa min bastavan Jennifer ! Behover verkligen snacka & traffa henne.... Det e anda ganska nice har i Thailand fint vader coola stuff hitta man! Hitta en jeffla roset som va sa ful sa jag va tvungen att kopa den... Bla & stor! Min kusse sager att det ser ut som ett jeffla svamp hus ovanfor mitt huvud.. SUCK IGEN! KOPT EN NY DATOR SOM SAGT, svart ganska latt, barbar dock. Ganska chill. men jag hatar att det finns thai knappar oxa, kan ta massa bilder sen om ni vill se datan. Ska trotts allt inte kopa kamera for 11tusen ska jag handla saker ist..! Det e val nice, ska tigga lite money for the camera av mina PARON! Orkante blogga ses puss !

HAR NI DET BRA I SVERIGE ! :D


Forvantar ni er...?

Tjenixen igen sitter & softar framfor datan & Ni forvantar er saklart bilder elr hur ? Det kommer filmat & grejer oxa! Men maste komma hem forst ska kopa en ny dator & systemkamera! xD Orkar inte blogga mer puss pa alla i kalla sverige!

...

hej inte mkt att skriva om kan ju bara saga att jag har varit busig & akt moppe med min kusse, vi blev uppraggade av nagra killar.. Det va ju kul haha, men vi dissa dom lika fort nar dom fraga om nummer. Iaf det e skit varmt och jag holler fortfarande pa att do! Det e sjukt varmt & jag sitter pa ett internet cafe mitt i ingenstans, nej driver men i stan typ. PUSS HEJ SKA SPELA xD


KORT DALIG UPPDATERING!

Tjenixen det e feeeeett varmt i Thailand & jag har ont i huvudet och vatten brist just nu och ska snart dra till en stor affar dar man shoppar allt fran godis till moppe aa alltsa allt!

Resan hit tog kanske over 14 timmar... holl pa do dock saknar jag Jennifer & resten!!!

kl e typ 5/6 pa kvallen har alltso sex timmar fore sverige.. Bra att veta.. Hoho

Har KLIPPT MIG typ pottfrilla.. Nej driver men ar klippt over naveln da kan ni ju sjalv rakna ut hur langt det typ ar.

BTW, TANK PA ATT THAILAND AR 6 TIMMAR FORE SVERIGE SA LOGGA IN RATT TID NI SOM PALlAR CHATTA ? :)
PUSS

SHIT VILKEN VARME !

Vilken jeffla tid de tog med flyget och vi bytte and shit.. Vi bytte 3gnr denna gang vi drog till Thailand.. Det forsta jag gjorde va att sova sa att jag kunde vanda pa dygnet! Sen kopte jag mkt dricka och glass fyfan va varmt det ar asso jag holl pa att svimma idag (inge ovanligt i varmen) Men sen sa kopte jag 6st linnen & en T-shirt & en kort kort shorts, skit snyggt! Sen sa kmr man hem till huset i Thailand & atter mat ouf va gott asso ryser! Wook och grejer men nu ska jag ga ata puss !

Eeuuw

hej sitter i flygplatsen och gor uppdatering sa alla vet hur jag har det! vantar pa nasta flyg hem till mormor vi har dock ett hus dar! jag kan logga in pa ett inteernet cafee dar senare. Saknar sveerige litee faatiskt! Kanner mkt EUW, for jag har varit uppe i 2dygnttyp awsome! elr inte! Kanns somm omm man  typ har lantat och e as trott lantar hem tiill sangen hahahah! MEN HA DETTg:Ott sa bloggarjag merasenare! PUSS


Från Nationaldagen



- Vi hade grymmt kul & det måste göras om t.ex jag & Jennifer åkte ju samma karusell 3gånger har jag för mig, vi wasta 35kr per åk, det va ju jätte smart.. Men vi hade ändå kul sen så drog vi och rökte v-p & chilla det blev ju lite kallt men alla drog & vi mötte upp Meja hemma hos henne. Sen drog vi till Golfängarna igen & vi 3 hängde till 20.00 Jag hängde iaf med Jennifer till Rissne (onödigt) men vi hade ändå kul så drog jag vidare (ännu en gång) till Golfängarna & Hälsa på Lee & jag drog kl 22.00 tror jag om inte 22.30 men same shit! Hade as kul med alla jag träffa & umgicks med måste göras om // M, Peace !



JAG LÄNGAR!

Hej hej alla reader´s, I morgon ska jag möta jennifer vi ska fira nationaldagen tillsammas, haha låter gay men vi ska bara ha kul osv... Längtar redan att fixa mig och platta håret ! Det kanske blir videoinlägg & bilder om ni har massor av tur, kankse träffar lite folk där ifrån ? Ska åka en grej vet jag iaf med jennifer den där rosa skiten som snurrar i cirklar och typ svänger upp och ner, venne vad den heter men alla får ha en gött söndag längtar redan tills jag träffar jennifer Puss // M

SOLA ! ELLER ?

Godmorgon, det va hur mysigt som hälst i går & vi hade skit trevligt vi alla gick och däcka ett eller två något sånt... Fan det va så jäkla mysigt ! Fasst i dag ska deras pappa Kenneth hem.. Juste btw Alex fick 2 armband och pengar tror jag och blommor och grejer man hänger runt halsen, student grej + en sån där grej med bild på när han va liten and shit !

NU, ska jag dra iväg och sola ska kolla om man blir brun som en niggah ! SeS


FREDAG & EN SPECIEL DAG !

Fredag, äntligen eller hur ? Jag har varit i skolan och haft kul eller ja nästan hahaha skolan e ju alltid tråkig. Men jag drog till IP och kolla på Idrottsklassen det va ju kul, lite blåsigt bara men de va lugnt !

MISSADE ALEX STUDENT
, det va inte awsome det sög balle att man inte kunde vara där och kolla på när han faktiskt åkte flak och grejer, vill ju inte missa ngt så stort! Men nu e jag här hos han och gratta han och han LUKTADE NER SKVÄTTAD ÖL! Great, tumme upp för det så han drog in i duchen och snart ska vi typ ha öppethus och jag e HÄR WIHO! Så vi ska äta och dricka gott, asso läsk för mig :/ :)

Ha en finemang fredag jag e super GLAD !

barnsligt gott

sitter och suger på en pigelin tanka hem en film som jag ska se på, vi hörs :D

Mindre skrivning & mera...

Exakt som rubriken vi tar det igen "Mindre skrivning & mera bilder & Videos" ?

Det kan va något mycket roligare än att läsa, om jag får vara ärlig så tkr jag bäst om att glo på bilder & watch video´s. Läsa e tråkigt, räcker med skiten i skolan haha !

PEACE !


( Typ sist jag va hos jennifer )

Jag säger TJA ALLA BLOGG LÄSARE!

- Det e underbart äcklig varm dag, & jag håller på att svimma...! Sitter hos alex och tim efter att ha varit med jennifeeer i Rissne där vi mötte på några som faktiskt haffa, haha! Dom fick nummer för det va kul & driva lite. Har gått i skolan i dag FAKTISKT! I morgon ärre oxå skola blääähh.............
Men orkar inte skriva mer pööwwzz!

Drunknar snart..

så jävla snygga grejer man vill ha för 2 & 1 ! jag ska ha liknande som dom här & självklart ÄKTA haha.. :P


3 pic´s

BTW, glömde att berätta om dag, har varit med några det e allt vi har haft roligt !

(detta är inte bilder på dagen jag vart med dom men gamla bilder som jag inte har lagt ut)


(bästavän & jag)

(Minnen för mig själv)

(bästavän <3)


Trött & Besviken !

Tjenixen alla reader´s ! Allt e feta nice förutom att jag faktikst är trött & Besviken!
1. jag e trött pga av att jag steg upp 20min innan skolan börja, det e ju skit tidigt eftersom man inte är så duktig att sköta skolan, men jag jobbar på det ! Och sen så när man kommer hem så somnar man halv 9 !? Så tidigt jag somna på soffan sedan kuta jag inte på mitt rum asso jag KUTTA ! Venne vrf jag fick en sån ryck att göra det blev väl rädd att jag skulle bli pigg haha...

2. Varför jag e besviken e för att jag inte kan träffa mina vänner från berga, vill ut och chilla med Frida & några av hennes kompisar vi ska va ute på hennes land typ snart... men kunde ej eftersom jag ska dö på planet eller ngt.. ! Sen fråga malin vad jag skulle göra nästa fredag, kan inte då heller! ÅHH!? Har inte träffat mina bästavänner från berga typ halvår och vissa 1år men ändå har vi kontakt sjuk glad för det! men nu orkar jag inte skriva på känns som om jag kommer få träningsvärk..? Driver.. Men vi hörs !

RSS 2.0