31 Juli, Böcker ?!

- Har bestämmt mig för att köpa böcker ALLA Harry potter böckerna & sedan se filmerna igen or something. Va ju längesen man såg filmerna & vissa delar och det kommer man inte ihåg, med Harry pottan. Btw vad sägs som att köpa ALLA Twilight böckerna ochså ? Vore inte dumt att läsa lite. Tidsfördriv & spänning ? o.O Har blivit en LOST-KID! Då är det typ förstagången jag verkligen läser tjocka scary book´s..

// Maria PEACE!

- 28 Juli, Snackat & planerat!

Nu den 1a Augusti kommer jag få ett helt eget space vilket betyder ett eget rum! Bestämmt tema & allt sånt skit. Dock har jag snackat med Matilda & hon är ute på landet (fucking skit) Men hon åker väl hem sen då ska vi träffas så det blir väl feta nice !

I går så spela jag Gears of war 1 OMG va ont i ögonen jag fick, glömt att blinka ? Men det va första gången jag körde i 30min så kom jag till typ... Okej nu vet jag inte så mycket om spelet men aja försöker förklara. Men kom till nån uppdrag där man va tvungen att lura en "hysterisk halv äcklig figur" & leda den till en jävla massa dörrar som den skulle springa in i & jag fick minst köra om den 5 gånger. Tillslut blev jag arg och va helt äckligt svettig på kontrollen (xbox kontroll) IAF FÖRSTAGÅNGEN jag verkligen FASTNAR för spelet, nästa är väl att klara ut hela skiten & börja på 2an sen 3an ?! INGEN ANNING, men kul va det iaf. Va duktig för att va nybörjare! TUMME UPP ?!

- 26 juli, Weirdooo

- Önskar att tiden gick mycket fortare & längtar till nästa sommar... Har mycket som står i väntan och mycket jag saknar personer som mina vänner i Thailand / kussarna! Och skolan går tydligen först och 8an kan man nog kanske chilla lite, för i 9an vräcker det på med något insane random PLUGG! Och massa annat äckligt svårigheter. Men men vill ju inte direkt sitta i IV elr gå om så att man inte kan ta studenten med sin riktiga "gå ut år" E kanske lite taggad att gå i skolan iaf... Vet låter gaga, meeeeeeeeeen då går tiden fooooooortare (tidsfördriv) på något iaf.



- 24 juli, Twilight

Det tog 3år att acceptera filmen, exakt 3 år. Tills en dag då man inte hade mycket att göra och självklart tyckter man att killarna i filmen va läcker and shit. Men våga inte ta chansen att ens titta på filmen, har sett filmen lite innan men typ 20 min sen stängde man av den, och har alltid hatat filmen alla går runt och skriker "JACOB" "EDWARD" & afischer och allt. Nu hade man tråkigt och titta på;

Efter nån timme;

Efter nån timme till;

Men hallå ?! 4an då... :/ hahahahhaahhahahahhahahahahahahahhahahahahha

- 20 Juli, Chicago!

- Tjena mors! Har suttit & spelat lite Chicago med Jossan, Lee & Alex. Har inte mycket att blogga om men bjuder på en FACELOOK TUMME UPP!


- 19 Juli, lite webb kul

när man e mätt och belåten så finns ju inte så mycket att sysslesätta sig själv med då föreslog jag lite extra bilder;

RANDOM !


stackars katt

- 18 Juli, något riktigt tråkigt...

öhh ja ni ser ju själva here we go;

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
va gör du bästis? ♥
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
jag bara undra :P
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
vad gör alla / gjort i sommar?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
nä inte kul o va tsm med nån
vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
logga msn
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
gumman vad gör du? ♥♥
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
haha asså jag orkar inte
8. Vad vill du höra mest av allt?
min flickvän (A) va de najs i thailand elr ?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
du e inte med någon va ? :P
10. Din romantiska replik?
tja syrran du får ha en trevlig resa nu, så ses vi när ni kommer hem igen
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen ?
vart fan e du. jag vet att du ser men du skiter i att svara vi ska åka i morgon kom hem och packa då du skulle ju "städa" sa du igår men ingeting händer. kom hem nu

- 17 Juli, Bilder från iförregår & igår

Från i förreigår,



*



Bilder från IGÅR;














- 15 Juli, Gårdagen

Igår tog jag kvällsdopp med en massa folk, från början va vi 6 stycken Jag,Jossan,Tim,Alex,Lee & Carro Sedan kom Sofie & vi lyssna på musik i en liten högtalare för Ipod/Iphone. Efter nån timme kom 6 elr 7 st killar till med värdens jävla högtalare så man hörde från skit långt håll när dom vissla och dunka på musik! Det va skiiiiiiiiit kul & vi satt där och kasta boll & några spelade kort. Bilder kanske kommer upp senare från igår beror på om Sofie ska ladda upp bilderna :)

Orkante skriva mer höres om nån timme/dag

tillbaka i sverige !

Godmorgon e tbx i sverige (som tur är) jag kom tbx i går morse kl 08.00 landa planet.. Sedan kom vi hem, sen kl 11.00 drog jag till några som jag inte träffat på en fucking månad haha. Iaf, saknar Thailand rätt så mkt träffa kussens polare osv.. Lärde känna otroligt mkt folk som jag saknar just nu. Hade skiiiiiiiiit kul med kussarna och de iaf. Ute sent fick skäll varjedag typ.

Va nära på att gadda mig, vi satt exakt 12 st i ett litet rum som fanns ute på baksidan av alla hus. En av killarna hade en gaddnings maskin som han gjort själv o.O tog aldrig foto på den men skit samma det va helt skruvat och såg skit kul ut. Hälften gadda sig och han som gadda rita skit fint och gadda.. Sen fråga han om jag skulle gadda. Va inte säker... Ville ha en på nacken elr bakom örat men får väl vänta med det kanske t nästa år..? Näeehh får vänta tills man blir 18år hahaha

Saknar att åka moppe, fan va jag saknar det.. Nästa år får jag en ny moppe en auto! YES :) Åka vart man vill för bil får man ju inte köra där haha

SKRIVER MERA SENARE SKA DRA OCH GÖRA EN GREJ :)

RSS 2.0