Pojkarna som busar

Idag hade jag planerna som att vara med några vid stan. Men jag orkade verkligen inte åka kom jag på senare. Så jag drog ut & träffade sötnosen & våran kompis. Vi gjorde inte så mycket, var ute & drog senare och käka, mumms. (feta vi är)

Efter det drog vi till Lilla Alby typ... Runt om kring där typ på en parkerings plats. Efter det mötte vi upp Zakke & drog till någon för att lämna av lite grejer hemma, helt oplanerat drog jag med dem på bio. Haha älskar verkligen att se vart dagen verkligen tar mig (planerar oftast aldrig som sagt) Det blev Baksmällan 2, den var grym!

En del av vad jag hade på mig idag (JAG VET INGEN BRYR SIG)


lördag

Väntar på att få lite cash. Sen ska jag dra ut & ut vet jag inte vad jag ska hitta på funderar på att dra in till Stora mossen, eller kanske vara i Sumpan (där jag ALDRIG brukar vara längre) men vi får se hur det blir med det, bra att jag har alltenativer iallafall.

Just nu drogar musik Spotify


MSN

Msn är inte alls ute, hah. Mycket chilligare att chatta på MSN än vad det är att skriva på FB chatten. Skit lame där! Hur som helst så har jag funnit mig själv på MSN. Mitt liv består av MSN, min adress är stämplad på MSN. Haha nu ljög jag allt! Det var en fredag & jag satt & spelade & chillaxade en aning. Tills Eric kom in i bilden hur ballt som helst. Shit han e så cool!!!

Bye!

blogga är inte min grej men som sagt..

Jag gör det för att mina vänner vill att jag ska blogga. Dock e det mycket bättre att skriva än att få massa samtal & sms vad som händer eller vad man ska göra osv.. Jag tycker det e ganska smart ändå, men jag hatar bara att skriva. Ni har märkt det under denna månad att jag verkligen suger på att skriva.. MenMen jag kommer bli bättre, ny design poppar oxå upp.. Eller ? ;)



Typ HELLO, JAG KOM PRECIS UT från duschen !!!!

Saker förändrast, visst. Men jag har hört att de döda inte kommer tillbaka. E det sant?

Jag vill känna mig fri men inte på det sättet utan att känna vart jag står vart jag har mig själv. Jag vill känna mig 100% helad.

.. Vilket aldrig kommer hända, för utan henne finns inget som får tillbaka jag`et

ingen sa att det var lätt

Du vet ingenting.
Ingenting vad som hänt eller hände.
Du e inte min därför gjorde vi inget fel.
Men jag har ändå ångest över absolut ingenting..
Hur hittar jag vägen ut?

ORKAR INTE SKRIVA

................................................


random call

Halft skola, spel & spenderat tid med lite smått folk. Tim kom över för att fixa lite på min dator, tackar! Jag spenderar tid med min bror & får ett tuggumi packet av honom, how cute? HAH!
Sen spelade jag gitarr... new songs, inte helt fel !

Kl: 00:36 ringer ett random nummer jag sökte upp vem personen var via Eniro det var tydligen någon Robert Mrve... Om någon e intresserad lets haffa nummret e 070760..... LLALALAL!

E GANSKA trött ses imorgon!

love love love

Musik är verkligen mitt liv. Gitarr & text är helt underbart.


shit ser jag fel ? Det är sol ute!

Fett mys med sol, jag funderar på att fixa mig & dra ut & göra någonting. Vad vet jag inte, men jag kommer alltid på´något. Skolan orienterar eller vad dom nu gör i Kallhäll. Jag ligger hemma i min säng & orkade veeeerkligen inte dra med dit & springa eller gå. Menmen fan funderar på att ladda kameran & ta bilder ? Good shit.

gårdagen

Halv dag i skolan, mötte upp Emil, Joel & Ebba. Därefter drog vi in till Donken. Jag & Ebba köpte varsinn glass & fetade i oss (Muumms) Skulle precis dra ut & då mötte jag Adde & Pontus fast han var på Toa (Sket säkert) Jag stannade kvar med Adde & Pontus på Donken, resten rullade vidare till Tåget till Jackobsberg... Jag skulle in till Fridhemsplan (typ) Med Adde & Pontus. Vi drog dit & chillade. Hade ingen anning om att Emil & Joel & Ebba stalkade oss & tydligen var bakom oss helatiden. Shit fett läskiga typer!

Satte oss på donken igen vid Fridhemsplan & åt ännu mera, otroligt feta kids!! Drog vidare ner mot någon bro. Där var vi & så kom det flera folk men vi hade det jävligt kul. Dock regnade det men det var fortfarande kul. Senare drog ett par till donken (once again) vi åt mera mat. Sen drog några hem till kortisen & resten stanna kvar under bron.

tisdag

halvdag, ska träffa någon-några idag ses :)

Måndag, oh crap

Tiden går fort när man har kul "glömde att blogga" igår, snarare jag orkade inte. Sorry. Jag va med M.Shorty, Nick name för honom. Vi gjorde inte alls mycket vi såg på film vilket vi har gjort rätt mycket nu & snackat en massa osv. Senare kommer Ebba sen skulle M.Shorty dra & äta och jag ville dra ut. Så tog tuben mot Hötorget drog av där & träffade sötaste & hans kompis.

SKA BLOGGA bättre. Ni vet själv när man har fullt upp? T.ex jag ska dra på möte idag.



grönalund i går, it was awesome. bonus att johnossi spelade där!

Igår var jag på Grönan med sköna folk vi blev 8 pers & hade grymt kul. Bilder kommer upp senare antar jag! Sen drog dom flesta hem & det blev bara 4a av oss kvar, vi drog när det stängde. Johnossi spelade där oxå hörade dom lite då & då, jag åkte ju mest. Det var så mycket folk som stog vid scenen är jag överaskad? Nej inte alls.

TWISTED var grym. Seriöst. Den nya där

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på ska smsa folket som var med igår & se :)

24/7 on my mind, everytime i look up to the sky i got you on my mind.

Jag gillar dig verkligen, om du finns 24/7 i mitt huvud så är det ett tecken på att jag verkligen är kär. Jag e helt säker på det. Hur kom jag fram till att jag faktiskt är kär ? Du har en speciell personlighet & finaste ögonen på jorden och lite till!!

(This is so gay, its funny. And its true boy i like you)


here comes the sun, little darling.

Idag var det en super varm dag, shit det är ju galet! Va i skolan ett tag, sedan drog jag hem till Ringwall där fanns även hans lilla syster & Ebba & Joel. Vi kollade på lite klipp & hade hur kul som helst. Hans mor kom & vi åt Jordgubbar (As gott)



Drog senare till Ebba åt middag hemma hos henne, sedan fastnade vi för datorn & dampade loss lite grann & snackade med en massa & lite spel blev det ju, otroligt underbar vardag. Thumbs up!

(Dock fick vi en stor skål med Jordgubbar av Ebbas mor, NaamNaam!)

gårdagen

Igår träffade jag Jermaine den grabben alltså, en av mina finaste vänner på planeten. Vi var ute & solade, snackade & titta på fotboll. Strax efter kom Zhane, har inte träffat henne på hur många veckor som helst & äntligen fick man träffa henne, inte bara henne utan hennes coola snubbe Teo. Gulligt gulligt.

Sol hela veckan ut, vet ni hur mycket jag längtar till sommaren eller ? Det e ju hel stört.

I will never be with you.

Inse bara snälla.

Goodbye my friend...

Stockholm i mitt hjärta

Helgen har varit helt underbar, eller nästan helt underbar. Det som sög var väl att klockan tickade iväg förfort & att man vill spendera mer till med personen/personer. Annars har vädret varit helt great. Super lycklig, verkligen.

Varit i stan en massa typ vid Hötorget & Stadion typ där någonstans. Varit med den söta & massa kompisar, saknar den söta redan buhuu....

Imorgon är det skola snacka om att jag ändå har något att längta till. Det e helt stört, inte för att jag vill gå i skolan utan att man fördriver tiden med något så man längtar till helgen också.

Nu dricker jag Yoggi & ska chilla sen sova.

It´s friday, friday

S-K-O-L-A

Sen vet jag inte.

oväder

USCH för detta väder.

Ville bara checka in o se om allt var okej med bloggen, var med V & P idag (Igen) Ska börja plugga massor & dra på mer lektioner, seriöst. Får huvudvärk & ångeeest. Hoppas det blir fint väder till helgen :)

/Maria

Vart är värmen & sommaren..?

Alltså shit va kallt & blåsigt det är nu förtiden ? Vad hände med att det skulle vara varmt, jag som hoppades på något bättre. Kom igen Sverige!

Anyways, har varit en grym vecka & helg. Träffade även den bästa ♥ i Hötorget typ. Där starta solskenet innerst inne lite grann. Sedan har jag varit med massa vänner. Skojs ohoj! Idag va jag med V, A & P vi gjorde inte alls mycket i detta väder inte, hörs!

RSS 2.0